Porta Bella Vita logo

Az újdonságok kincsesládája

45698895 1853103001478008 574699841481867264 n cmscrop

Ahogy már jól ismeritek a Porta Bella Vita csapatát , mindenki tudja, hogy folyamatos innováció, tudásvágy jellemez minket és ezért továbbképzések tömkelegén veszünk részt , hogy mindig napra készek legyünk a kedves vendégeink számára és csakis a legújabb, legjobb kezeléseket kínáljuk Nektek. Az idei évben különösen belehúztunk mind medical kozmetika mind pedig orvos esztétika terén okosodtunk értetek, amikről be is számolunk hamarosan.

Jómagam egy új termékcsaláddal ismerkedtem meg az elmúlt napokban, amely végre elérte és felül is múlta az elvárásaim a kozmetika és arcápolás világában! Egy zseniális terméksorozattal és kezeléseivel találkozhattam. Annyit elárulok , hogy a cég német, így tartják is magukat a tőlük megszokott profizmushoz , maximalitáshoz és minőséghez. Sokrétű és hatásfokilag elképesztő termékei között megtalálható minden bőrtípusra az esetleges problémamegoldás és a kényeztetés egyaránt. Már az is élménnyé válik ami után jöhetnek a szérumok, arckrémek nappali és éjszakai csodái valamint a tápláló maszkok, ezt kombinálva a lenyűgöző eredményt adó kezelésekkel. 

Nagyon szimpatikus volt számomra például, hogy végre az igazán érzékeny, rosaceaval küzdő vendégek számára is kinyílik a lehetőségek tárháza, ugyanis igenis őket is megilleti a valódi anti – aging táplálás a problémakezelés mellett. Felcsillanhat azoknak is a szeme akik a gépi kezelések szerelmesei, mivel az egyelőre még titkos berendezés igazi fedélzeti komputert tartalmaz, így akár 8 féle Pazar kezelést tud prezentálni nekünk. Nem beszélve az éltető fényterápiás funkcióról, amely szintén megvalósul a kezelés közben. Bizony, ez a kiemelkedő tudású eszköz bőrtípusunknak esetleges problémánknak megfelelő fényt bocsát ki a kezelés alatt így megsokszorosítva a hatásfokot és persze az élményt. Az egész rendszer összességében teszik azt lehetővé, hogy ne csak beskatulyázzuk bőrünket és végigfeküdjük a kezelést a hatásra várva, hanem élvezzük is azt a teljes szellemi kikapcsolódással egybekötve és utána lelkileg és ’’bőrileg’’ is megfiatalodjunk, új lendületre és erőre kapjunk.

Remélem minden Kedves Vendég úgy fog örülni és ujjongani ennek az újdonságnak mint én és esélyt ad, hogy elcsábuljon valami igazán más felé.

Első kézből november 17 – én találkozhattok mind a termékekkel és mind a kezelésekkel megtapasztalhatjátok, hogy milyen is a kóstolója a mi új kedvencüknek.

Kövess minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess  minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre