Porta Bella Vita logo

Császári Maximus – testkezelésben is

Belly 2473 1280 cmscrop

Maximus a legnagyobb!


Latinul a maximus a legnagyobb, legjelentősebb jelentéssel bír.

Méltán igaz ez a Medicálkozmetika orvosi eszközére a Maximus Trilipo Maximus Trilipo testformáló gépére! Két innovatív technológiát is ötvöz, melyeket egyszerre alkalmazunk, vagyis a maximális zsíreltávolítást, és nyirokelevezetést!


Császári kényelemben élheti meg a kedves vendég a rádiófrekvencia okozta szöveti felmelegedést, és a jóleső izomstimulálást.

Népszerűsége vitathatatlan, hiszen tű, és kellemetlenségek nélkül érhetjük el a körfogat csökkenést, és a cellulitos fodrocskák simulását, legyen az felkaron, hason, combon, csípőn, vagy fenéken.

Az optimális eredményt a kezelések heti ismétlésével (4-6 alkalommal) érhetjük el.


A rómaiak tökéletes formájú test iránti vágya, és a művészetekben való megnyilvánulása ismert, remélem Önöket, Benneteket is megérint ama múzsa csókja, mely elvezet a Maximus Trilipo kezelésre.

Várunk Benneteket, hogy császári kényelemben élvezhessétek az alakformálást!

UI: Azért a lucullusi lakomák kerülendők 🙂 , viszont igazi ebédidős kezelés.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre