Porta Bella Vita logo

Férfikezelések az igényes, megnyerő megjelenésért

Img 9547 cmscrop

Ahogy szélesedik  az orvosesztétikai kezelésekhez felhasználható módszerek és anyagok köre -amik segítik, hogy a valódi probrémaorintált kezeléseket végezhessünk- egyre természetesebb hatású, „láthatatlan” kezeléseket tudunk elvégezni.

Talán ez az egyik oka, hogy a megnyerő, igényesen, de nem túlzóan elvégzett kezelések a férfiak körében is egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot.

A másik ok, hogy a megváltozott életkörülményeink, az életmódbeli „öregedés” későbbre tolódása nem áll összhangban az idővel megjelenő külsőnkön látható elváltozásokkal.

Mindezek miatt az elvégzett felmérések alapján a műtét nélkül végzett problémamegoldó férfikezelések 350 % feletti növekedést mutattak az elmúlt években. 

A fiatalabb férfigeneráció körében pedig hasonló tendencia mutatkozik a megelőzés területén, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a bőr öregedésének lassítására, illetve az „öregedéssel ” járó esztétikai elváltozások megjelenésének kitolására.

Alábbi férfikezelésünk célja a férfikarakter megőrzésével elért természetes hatás,  kisimultabb, fiatalos férfiarc.

Bemutató kezelésünknél diszkrét változtatást terveztünk, amitől az arc kipihentebbnek látszik, a természetes hatás és megjelenés érdekében nem volt célunk minden ránc elsimítása.

A mértékletesség minden kezelésnél nagyon fontos szempont, de férfiaknál az ízléses eredmény érdekében fokozottabban figyelembe kell venni. 

A képek a kezelést megelőzően és a kezelés után készültek.

Köszönjük, hogy bemutathattuk  a képeket !

Bízunk benne, hogy látható, hogy a mértékletes, kifejezetten férfiarchoz igazított kezelések a karakteres férfiarcot kisimultabbá, fiatalossá tehetik, segítik a megnyerő, igényes megjelenést.

Kövess minket az instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

@portabellavita

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre