Ha szerda, akkor szépségnap

Porta bella vita blog

Az esztétikai beavatkozások elvégzéséhez kétségtelenül a határozott döntés az első lépés. Ha eldöntöttük min szeretnénk változtatni, és melyik lesz a választott kezelés, akkor érdemes átgondolni, mennyibe kerül, amire a célt elérjük.

Vannak kezelések, amelyeket kúraszerűen, akárhetente ismételve kell elvégezni(pl. Narancsbőr kezelése), van, amelyeket meghatározott időközönként ismételni érdemes (pl. Botox, bizonyos hyaluronsavas kezlések), és vannak hosszú, évekig tartó hatást biztosító egyszeri kezelések(pl.HIFU, Cog szálas arcemelés).

A kezelések ára

Az orvosesztétikai kezelések árát nagy mértékben befolyásolják a felhasznált anyagok, a használatban levő gépek minősége, és az, hogy ezeket a kezeléseket esztétikai kezelésekben jártas orvosok végzik.

Ez minden rendelőben így van, de szinte bárhol találhatók akciós időszakok, amikor az orvosi eljárások is kedvezőbb áron érhetőek el.

Mi nem veszünk részt kuponoldalak kampányaiban, de nálunk is találhatnak „kuponos” árakat. Ennek egyik formája, hogy Szépség-szerda programunkon minden héten más kezeléseket lehet kedvezményes áron igénybe venni meghatározott számban.

Így ha már megvan a döntés, kedvezőbb áron juthat bárki ugyanazokhoz a kezelésekhez, ugyanazokkal az anyagokkal -gépekkel, amiket rendszeresen végzünk.

A KÍNÁLAT MINDEN HÉTEN FRISSÜL, AZ AKTUÁLIS AJÁNLATOT IDE KATTINTVA TALÁLJA MEG ››››››

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre