Hifu kezelés az arc feszsességének megtartásárt

Model 2614569 1280 cmscrop

A Hifu kezelések néhány évvel ezelőtt robbanásszerűen törtek be az esztétikai kezelések közé. Számtalan megbízható és fenntartásokkal kezelhető géppel és helyen végzik Magyarországon is ezeket a kezeléseket. 

Az eltelt évek tapasztalatai alapján hosszú értékezéseket lehetne írni a kérdésről, hogy kinek, milyen korban, mikor, mivel, hogyan, milyen eredménnyel, milyen veszélyekkel és így tovább…

Most a HIFU  egyik vitathatalan lehetőségéről írok, amiről eddig kevés szó esett.

 

A Hifu kezelés kiváló lehetőség a megelőzésben is

Ahogy nem állja meg a helyét az a sokszor olvasható állítás, hogy a HIFU kezelés önmagában mindenre megoldás, az sem valós elképzelés, hogy csak az „öregségi jelek” megjelenése után érdemes belevágni.

Sőt!

Röviden összefoglalva a Hifu kezelés akár a húszas évek végétől ajánlható, hiszen a szervezet önmegújító folyamatait felhasználva segíti a bőr feszességének megőrzését, és így biztosíthatja, hogy a ráncok, megereszkedés később alakuljon ki, így időt nyerhetünk az öregedési folyamatokban.

Később, amikor már a bőr megereszkedéséből eredően az arc kontúrja elmosódottabbá válik, elveszíti fiatalos íveit, a Hifu a szövetek tömörítése miatt a probléma kezelésére is alkalmas. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy a problémák megoldásán kívül ilyenkor is nagyon fontos a HIFU szerepe az öregedési folyamatok lassításában, és azon kívül, hogy lassíthatjuk a már elkezdődött folyamatokat, az újabb jelek kialakulásának idejét is későbbre tolhatjuk.

Ők is ezt a kezelést választották, hogy arcuk feszességét megőrizzük, késleltessük az idő elkerülhetetlen folyamatait.

 

 

Marton Adrienn HIFU kezelése

Kattintson a képre a részletekért.

Img 7432

Vermes Timea HIFU kezelése

Kattintson a képre a részletekért

Img 0728

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre