Porta Bella Vita logo

Hogy néznél ki filmsztárként?

Unnamed 5 cmscrop 1 1

Amikor a Photoshop mondja meg, hogy ki vagy

Az elmúlt napokban, bizonyára Ön is, mint ahogy én is egymás után botlottam bele a Facebook üzenőfalon ismerősök, barátok, rokonok megosztásába, amelyben egy aplikáció az általuk kiválasztott képből kifogástalan, sima bőrrel, sminkkel, és ragyogó szemekkel megáldott Hollywoodi filmsztárt generált.

Ez az aplikáció olyan mértékben nyerte el az emberek tetszését, hogy alig találtam olyat, aki ne osztotta volna azt meg büszkén, majd az őt dicsérő hozzászólásokban, ne sajnálkozott volna, hogy milyen kár, hogy ő a valóságban már nem így néz ki.

Hölgyeim, és ( nem kevés számban ) Uraim! Nyilván, ha a megosztották azt, elégedettséggel töltötte el Önöket a látott eredmény. Bizonyára, velem lehet valami „baj”, mert bár generációm (39 éves vagyok) nagy része a dicséreteket sokszor likeokban méri, én mégis sokkal többre értékelem ismerőseim személyes elismerő szavait. Ott nem lehet smile-k mögé bújni, viszont egy személyes őszinte reakciónál nincs önbizalomnövelőbb dícséret.

Ez persze nem zárja ki azt, hogy akár filmsztárként tündököjünk a hétköznapokban is. Miért is ne? Mi kell ehhez? Az, hogy a tükörben ugyanaz az arc nézzen vissza ránk, mint, amit most láttunk az aplikáción. Higyjék el, sokszor ez egyszerűbb, mint gondolnák. Hogy Önnek mire van szüksége ehhez, ahhoz szakszerű segytséget nyújtunk. Legyen idén Ön az, aki a legjobb főszereplőnek járó díjat zsebelheti be. 🙂

Várjuk Önt is szeretettel!

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre