Hyaluronsavas arcfeltöltés férfiaknak, masculinizáció

Hyaluronsavas arcfeltöltés tervezése

A masculin vonások hangsúlyozása, a karakteres férfiarc arányainak optimalizálása a hyaluronsavas arcfeltöltés egyik lehetősége, az utóbbi időben egyre népszerűbb kezelés. Az esztétikai célú orvosi kezelések között a hyaluronsavas kezelések száma évről évre nő, ezen belül a férfikezelések iránti igény jelentős emelkedést mutat világszerte az utóbbi években.

Ma már a hyaluronsavak választéka, a rendelkezésre álló eszközök és kezelési technikák lehetővé teszik, hogy a férfi arcot is úgy kezelhessük, hogy megjelenése természetes maradjon, hosszú távon pozitív hatást gyakorljon a megjelenésre, és a szöveti stimulációval, antioxidáns hatással lassítsa az arc öregedési folyamatait.

Kinek ajánlott a hyaluronsavas masculinizáció

Az igényes hyaluronsavas masculinizáció az igényes férfiak kezelése, kifejezetten a férfias jegyek hangsúlyozására szolgál, kerül minden „művi” kinézetet, kifejezetten a férfi archoz igazodva hangsúlyozza a férfias megjelenést, az eredmény kiteljesedését követően csak az eredmény látható, a kezelés ténye láthatatlan marad.

Ma már nem állja meg a helyét az a kijelentés, hogy fiatalon hiba esztétikai kezeléseket végezni, hiszen hosszú távon is pozitív hatása van ezeknek a kezeléseknek. Ugyanakkor fontos a mértékletesség, és az optimális kezelési terv akár problémamegoldásról, akár bőrminőség javításról, akár karakter hangsúlyozásról beszélünk.

Ezért ezeket az orvosi kezeléseket is megbeszélés, diagnosztika és alapos tervezés előzi meg.

Hyaluronsavas arcfeltöltés eredménye

A bemutatott kezelést dr Mihócs Alexandra végezte.

A képek a kezelés előtt, és közvetlenül utána készültek. A kezelést Juvederm hyaluronsavval végeztük.

A kezelésnél a cél a férfias karakter hangsúlyozása volt anélkül, hogy az arc elveszítse egyediségét, jellegzetes vonásait megőrizzük és a végeredmény természetes legyen.

A kezeléskor mindig figyelembe vesszük, hogy még mozgás közben se váljon nőiesen lággyá a középarc, a hyaluronsav minden helyzetben láthatatlan maradjon.

Hyaluronsavas arcfeltöltés férfiaknak

Arcfeltöltés férfiaknak hyaluronsavval

A hyaluronsavas arcfeltöltés menete

Diagnosztika és tervezés

Feltérképezzük az arc arányait, a szövetek állapotát. Megtervezzük az optimális arányok eléréséhez szükséges lépéseket.

Rendkívül fontos, hogy figyelembe vegyük a férfi arc sajátosságait, ami sokszor csupán 1-2 milliméterrel különbözik a női arctól, de pont ezek az apró sajátosságok figyelembevételével kerülhetjük el, hogy nőies ereményt érjünk el céljainkkal szemben.

Hyaluronsvas arcfeltöltés

Járomív kezelés hyaluronsavas arcfeltöltés alatt

A férfiak középarc kezelése a női kezelésektől eltérően nem lágyítják a vonásokat, a fókusz a férfias karakternek megfelelően alakul.
Óvatosan járunk el, nem töltünk „almácskát”, kerüljük a „supermodell look” típusú töltéseket. A hyaluronsav és a megfelelő szöveti mélység kiválasztásának nagy jelentősége van.

járomív töltés

Áll szélesítése, formálása

A férfi áll szélesebb, az ajak szélességével egyező, határozott az átmenet az áll és az állív között. Lehetőség van szükség szerint az áll előemelésére, szélesítésére, formázására.

Áll töltés

Állív definiálás, férfias állkapocs hyaluronsavas arcfeltöltés részeként

A határozott állkapocsszeglet, a definiált állív kialakításával az arc „szögletesebbé” válik, az állkapocs szélesebb megjelenésű.

Nagy jelentősége van ennek a töltésnek, mert segít a férfias arckontúr kialakításában, hiszen a női arc vágyott V vonalával szemben a férfi arcon az alsó arcfél hangsúlyosabb, szélesebb.

hyaluronsavas masculinizáció

Hyaluronsvas arcfeltöltés vélemény a pácienstől

Ezek pedig azok pillanatok, amikor a páciens, az orvos és a segítő asszisztencia együtt mosolyog.

( A kezelőorvos szeme még ilyenkor sem pihen, hiszen mozgás közben is ellenőrzi a végeredményt)

hayluronsvas feltöltés vélemény

Hyaluronsavas feltöltés után

A kezelést követően átmeneti bőrpír, duzzanat, érzékenység, a szúrások helyén bevérzés jelentkezhet.

Ilyenkor a kezelt terület hűtése javasolt, a bevérzés korrektorral fedhető másnap.

2 hétig kerülni kell az arc erőteljes mozgatását (pl arctorna), megerőltetését, masszírozását, kerülni kell a nagy melegnek való kitettségét ( pl. szauna).

Edzést a duzzanat és bőrpír megszűnése után lehet végezni.

A kezelés időzítésénél érdemes figyelmebe venni, hogy azonnal látható a feltöltés hatása, de a kiteljesedése akár 4-6 hetet is igénybe vehet.

A hyaluronsavas feltöltés ára

A kezelések árát a felhasznált hyaluronsav mennyisége határozza meg. Ez egyénenként változó, a szövetek állapota, a megoldandó „probléma”, a változás mértéke határozza meg.

Mire elég 1 ml hyaluronsav?

Semmiképpen nem beszélhetünk archarmonizációról, masculinizációs töltésről 1 ml hyaluronsav felhasználásával, hiszen ezekben az esetekben az arcot egészében szemléljük, a kezeléshez különböző területekre, különböző mélységekbe, különböző tulajdonságú hyaluronsavat juttatunk.

A szükséges mennyiségről orvosaink a kezelés előtti konzultáción tájékoztatják, ahol kezelési terv felállításával akár több lépésben is megtervezhető a teljes kezelés. Nagyobb mennyiségű hyaluronsav felhasználása, vagy kombinációs kezelések esetén a teljes kezelésre vonatkozó kedvezményes ajánlatot adunk.

Hyaluronsavas feltöltések klinikánkon

Az injektálható hyaluronsavak használata számos probléma megoldására nyújt lehetőséget. Az arc formázására, a bőrminőség javítására, az öregedési folyamatok lassítására, megelőzésre, de még hegkezelésre is használjuk.

Klinikánk orvosai a kezelések előtt felmérik igényeit, arcának szerkezetét, arányait, szövetei állapotát. Az esztétikai diagnosztikát követően tesznek javaslatot a kezelésre, szükség szerint a kezelési folyamatra.

Egységes szemléletet képviselve a szakmai szabályainak betartása mellett a természetes, mértéktartó eredmény elérése a cél.

A javaslatnál figyelembe vesszük az alternatív lehetőségeket, illetve javaslatot teszünk esetleges kombinációkra. Figyelembe vesszük, hogy nem mindig a hyaluronsavas arcfeltöltés a legoptimálisabb választás, vagy önmagában nem éri el a kívánt eredményt.

Gyakran kombináljuk az arcfeltöltést botulinum toxin használatával (botox kezelés) a mimikai ráncok simítása érdekében, de sokszor alkalmazunk a kötőszövetek megemelését célzó kezeléseket, vagy bőrminőség javítást.

Köszönjük páciensünk hozzájárulását, hogy bemutathattuk a kezelését.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, ha változásra vágyik, várjuk klinikánkon!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre