IMAGE peeling – a saját tapasztalat

Unnamed 5 cmscrop 1

Image Peeling élmények

Az első lépések a cél felé

Szeretném megosztani tapasztalataimat Veletek, hiszen van miről beszámolom Nektek!

Türelmetlenül vártam, hogy megkezdhessem a bőrmegújító peeling kezeléseket, és magamon is  lássam a frissítő problémakezelő gyümölcssavak hatását.

Első lépésként a Signaturelift kezelést alkalmaztam, előkészítésként az erősebb peelingekhez. Ennél a kezelésnél már megéreztem azt az üdítő érzést, amitől végre az „él a bőröm” feeling is előjött. Frissülést hozott, és ami a hab a tortán, hogy a kényeztető hyaluronsav felvitele is a kezelés része, ami Tudjátok Mindeniknek jól áll!! Szuper, népszerű, önállóan is alkalmazható designer kezelés melyet bármelyik évszakban alkalmazhatunk, üdébbé, tisztábbá, hidratáltabbá válik a bőr, és ezt mások is észreveszik! Saját tapasztalásom is, de a vendégek visszajelzései is abszolút módon megerősítenek abban, hogy méltán kedvenc, a látványos eredmény, és a bőrminőségjavító friss érzés miatt.

Második lépésként két héttel később már az erősebb Perfection lift peeling kezelést vetettem be nem kímélve a tágabb pórusokat, ráncokat, és apróbb bőrhibákat. Két nap után megindult a hámlás, aminek nagyon örültem, mert tudtam hamarosan megszabadulok a károsodott bőrsejtektől, így utat kapnak az egészséges sejtek….szóval jó úton haladok.

Közben az az egyhetes utóápoló Image termékeket használtam, hogy védjem azUV sugárzás okozta károktól ( nemcsak nyáron kell erre figyelni)  és megfelelően hidratáljam, ami jól is esett.

Egy hét után már finomodtak a pórusaim, jobb letta tapintása, érezhető, és látható módon javult a bőrképem. Őszintén, sokkal szívesebben nézek így a tükörbe.

Van olyan vendégünk, aki kifejezetten ragaszkodik peeling után bőre hámlásához. Bizony én hámlottam. 🙂 A képek a Peeling utáni 4. és 7. napon készültek. 1 hét elteltével bőröm megújult.

Unnamed 4
Unnamed 3 1

Két hét múlva folytatom, és megyek tovább az úton, hogy egy újabb peelinggel optimalizáljam az elért eredményt……folyt.köv.

( A peeling kezelésekről olvasson részletesen itt: Image Peeling bőrmegújítás)

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre