Ismét egy izgalmas délután

Img 9470 cmscrop 1

A hitelesség nagyon fontos nekünk, és az is, hogy tudjátok hogyan érjük el azokat az eredményeket, amiket megmutatunk Nektek nap mint nap képekben a munkánkról. Lehetőséget teremtünk, hogy megismerhessétek arcukat vállaló modelljeink tapasztalatait, a kezeléssel kapcsolatos nagyon fontos információkat is. Ezért szervezünk rendszeresen nyílt napot. 

Legutóbb Szépségnapon júniusban találkozhattatok Velünk, melyről szóló képes beszámolót itt  tekinthetitek meg. 

Csütörtökön egy jó hangulatú délutánon élőben mutattunk be 7 (!) különböző Restylane hyaluronsavval végzett kezelést. Láthattok különböző okokból elvégzett ajaktöltéseket, teljes facelifteket, sőt még a most nagyon népszerű supermodell look kezelésnek is tanúi lehettek a jelenlévők. A délután másik főszereplői innovatív testkezelő berendezéseink a COOLTECH cryolipolizis (zsírfagyasztás), és a DEKA ONDA innovatív testformálás voltak, természetesen mindkettőt kiegészítve a kezelések hatékonyságát akár 1,5 -szeresére növelő Z-Wave esztétikai lökéshullám kezeléssel. Előbbi kezelés során egy modellünk hasi zsírpárnáit, utóbbi kezelésnél a fenék alatti ún. Banana Roll-t vettük célba. 

Köszönjük a nagy érdeklődést, a részvételt, és köszönjük “modelljeinknek”, hogy vállalták arcukat, és bemutathattuk élőben a kezeléseket. Természetesen minden egyes kezelés eredményképét, a kezelés leírását a későbbiekben sorra bemutatjuk majd Nektek.

Akinek még nem volt része orvosi esztétikai kezelésben, a kezdeti bizonytalanságot, véleményünk szerint sikerült feloldani, így a folyamatot és az azonnali eredményeket látva többen jelezték, hogy megszületett az elhatározás, melyhez – ahogy már megszokott – a Nyílt nap végén minden kedves résztvevő egyedi kedvezményeket kapott a Nyílt napon bemutatott kezelésekből. 

A nagyon jó hangulat, a rengeteg pozitív visszajelzés újra arra sarkall minket, hogy már következő, októberi Szépségnapunk szervezésébe is belefogjunk. 

Mi nagyon jól éreztük magunkat Veletek,októberben újra találkozunk.

Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kövess minket az Instagramon

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 

Instagram logo 5 3

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre