Kinek mennyi az annyi?

Img 6975 cmscrop

Mivel? Hogyan? És mennyi az elég?

A mostani blogunkban, kicsit rendhagyó módon, nem előtte-utána, hanem utána-utána készült eredményképeket hasonlítunk össze.

Gyakran elhangzó gondolatok Vendégeinktől, hogy ugyanazzal a töltőanyaggal szeretném, mint ami XY-nak volt, mert az övé nagyon tetszik. Amiben biztosak vagyunk mindig ezekben az esetekben is, hogy az egyetlen hasonlóság, ami a kezelés után lehetséges, az az, hogy mindenki elégedetten távozik. Ugyanúgy tetszeni fog a saját eredmény is, pedig képtelenség ugyanazt azt az ajkat varázsolni két különböző páciens esetében.

Az alábbi képen lévő Hölgyeknek hyaluronsavas ajakfeltöltése volt, melynek során mindkét esetben 0,55 ml Juvederm Ultrasmile került felhasználásra. 

Minden kezelésnél, így az ajaktöltésnél is a legfontosabb, hogy a kezelés nem általános, hanem személyre szól. 

Ezért nem várhatjuk, hogy nekünk pont olyan anyaggal, pont olyan ajkunk lesz, pont akkora mennyiségtől, mint bármelyik ismerősünknek. Sőt nem jelenthetjük ki azt sem, hogy ami a másiknak jó, az jól áll mindenkinek. 

Számtalan anyag és technika közül mindenkinek a saját ajkához igazított hozza meg a várt eredményt.

Ezzel a témával, az életkorhoz, illetve a megoldani kívánt problémához illeszkedő kezelésekkel korábban már foglalkoztunk. Erről eredményképeket tartalmazó korábbi blogunkban itt olvashat.

… és persze, hogy teljes legyen a kép, természetesen megmutatjuk a tényleges eredményképeket is. 🙂

Minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

Kövessen minket az Instagramon

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 1

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre