Kinga története

Img 2811 1 cmscrop

Kinga különleges, szép arca már az első találkozásunkkor szembetűnő volt. Bemutatókezelésre érkezett hozzánk, hogy az idők során kialakult, ahogy ő fogalmaz ” markáns vonásait”, kicsit finomítsuk. 

Hol találkoztál a Porta Bella Vitával?

Mind a Facebookon, mind az Instagramon követem a munkátokat, a weboldalatokat is végigböngésztem már. Egyrészt az előtte- utána képek, másrészt a weboldalatok átláthatósága, részletes infromációtartalma lett nagyon szimpatikus, és  győzött meg arról, hogy Titeket válasszalak. Mindezek mellett talán ami a leginkább megadta az utolsó lökést felétek, az a modellkezelésre való felhívás volt az Instán. Nem a kedvezményes kezelés lehetősége ragadott meg, hanem az, ahogy ebbe a hírbe, akkor és ott, amikor erre szükségem volt belebotlottam. 

Talán furcsán, és kevésbé érthetően hangzik ez, az előzmények ismerete nélkül, ezért azt is elmondom. Szóval egy közelmúltbeli váratlan tragédia indított el engem hozzátok. Férjem legjobb barátja 40 éves korában hirtelen elhunyt. Azzal, hogy elvesztettük az első korunkbeli, hozzánk közel álló személyt, amellett, hogy ezt a tragédiát, és a jó barát hiányát fel kellett dolgozni, szembesített minket azzal, hogy tényleg milyen rövid az élet.

Ettől kezdve sokkal tudatosabban éltünk, rájöttünk, hogy nincs idő álmodozni, odázni a dolgokat, amit nagyon szeretnénk. Felhagytunk a kifogások gyártásával, és elkezdtük megvalósítani céljainkat. 

Nekem ilyen volt egyik nagyon régi vágyam, és érdeklődésem az orvosesztétikai kezelések iránt….. és pont akkor, abban az átalakult gondolkodásmódban jött szembe velem, ez a bemutató kezelésre való felhívás. Innentől kezdve nem volt kérdés, lépnem kell. Mintha egy jelet kaptam volna. Még most is kiráz a hideg, ha ez eszembe jut. 

Fiatalon, ahogy ezt nemrég egyébként az „amikor én még kislány voltam” című blogotokban is olvastam, egyáltalán nem foglalkoztunk még a szépségmegőrzéssel. Nekem, bár még mindig úgy érzem, időben vagyok, de tenni kell már, mégis nagy lépés volt, hogy most itt vagyok, ugyanis korábban nem gondoltam, hogy 40 évesen már ilyen fajta beavatkozásokat fogok igénybe venni. Persze korábban egész más szemlélet, és eredmény volt az orvosesztétikában. 

Engem, egyébként elsősorban az ajaktöltés érdekelt, mert mélyharapásom miatt, számat nagyon keskenynek látom, illetve a vékony egyre csontosabbnak tűnő arcom, ami szigorú hatást kelt, pedig ez egyáltalán nem tükrözi a személyiségemet.  Amikor Doktornőhöz jöttem konzultációra, ő pontosan elmondta azokat a problémákat az arcomon, amit én is láttam. Ilyen volt például az erős kiálló arccsontom, mely mikor fogytam pár kg-ot, még szembetűnőbb volt. A barátaim sokszor jegyezték meg, hogy aggódnak értem, többször érdeklődtek esetleges betegségek felől. Mind a konzultáción, mind a telefonban, vagy akár e-mailben is olyan nagyon kedvesek, közvetlenek voltatok mindig, hogy tudtam, hogy jó helyen vagyok, és ezek a körülmények minden kétségemet eloszlatták. 

Hogy fogadta a párod, hogy változtatni szeretnél?

Tudni kell rólunk, hogy most sikerült megállapodnunk. Eddig többször költöztünk, Budapestről, Kiskőrösre, majd Bajára költöztünk. Két kisfiúnk van, mindkettő tiszta apja. A párom sokkal inkább, mint én, két lábbal a földön jár. Viszont amikor elmondtam neki, hogy én ebbe szeretnék belevágni, mert én erre vágyom, a reakciója annyi volt: „Tudom, legyen!” 🙂

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre