Porta Bella Vita logo

Kozmetikai Plazmakezelés

Img 1671 1 cmscrop

Miért szeretjük és mit is tud ez az igazán ez a futurisztikus, sokak számára még megfoghatatlan kezelés ,a bőrmegújító plazmakezelés ?

Egy kis fizika , hogy értsük mi játszódik le pontosan a bőrünkkel:  A plazma, mint a negyedik halmazállapot az eszköz és a bőrfelszín közötti gázok ionizálása során alakul ki, egy elektromos ívet létrehozva, miközben a kezelőfejet a bőrhöz közelítjük. A plazma hatására a kezelt bőrfelszín felső rétegét eltávolítja (elpárologtatja), felszínét egyenletessé teszi, hatására a bőr feszesebbé válik. Emellett kollagénindukciós hatása van, ami a későbbiekben tovább fokozza a feszesedést.

Ugye milyen fantasztikus ?

Img 4566 1

Miért jó ez nekünk?

A kozmetikai plazmakezelés során bőrünket egyfajta megújulásra késztetjük, teljes mértékben eltávolítjuk az akadályozó tényezőket ( elhalt hámsejtek , megrekedt szennyeződés a pórusokban … ) amelyek meggátolják , hogy bőrünk mélyebben fekvő sejtjei is megkapják a legmegfelelőbb táplálást, hatóanyagokat és persze az őket is éltető Oxigént .

Hab a tortán , hogy kollagénindukció indul be. Ez nekünk annyit jelent ,hogy  bőrmegújító folyamatok stimulálása következtében feszesebb, élettel telibb bőrfelszín alakul ki.

Mielőtt megijednénk, a  kezelés fájdalommentes, bizsergető, csipkedő érzetet ad, ezáltal a mikrokeringés is beindul és sejtjeink könnyebben vesznek fel új hatóanyagot, a megrekedt salakanyagokat ( melyektől fénytelen , színtelen, sápadt lehet bőrünk ) pedig kiüríti .

Ahogy ismeritek már a Porta Bella Vita profizmusát , tudhatjátok ,hogy itt is megadjuk a módját és a kezeléshez elengedhetetlen, hogy felhelyezzük a bőrötök által megkívánt koronát, ami nem más mint a hatóanyagbomba, amelyet egy tápláló arckezelés formájában igényelhetünk. Ezen kezelések sora között megtalálhatók a kényeztető Spa kezelések ezen belül is az igazán rapid feltöltő Vörös szőnyeg kezelés vagy akár a Biomolekuláris lapmaszk kezelés is. Egy kozmetikai plazma kezelés után azért jó, ha megadjuk a koronát, mert bőrünk nyitottabb lesz mint valaha a  feltöltődésre és hatóanyagokra , így a hatás kétszeresére is növekedhet.

Személy szerint az egyik számomra legkedvesebb medicalkozmetikai kezelés , amelytől szó szerint pompázik és új életre kel a bőr.

Kövess minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheted munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövess minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheted: 


Instagram logo 5 1

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre