Maximus – az arckezelésben

Beautiful 2150881 1920 cmscrop

Maximus : A nagy szépség!


Most nem az Oscar díjas filmre, és római helyszíneire gondolok, hanem a Maximus Trilipo arckezelő programjának azonnali hatására. Kiválóan alkalmas események, megjelenések előtt, hogy arckontúrjainkat, illetve bőrünket feszesebbé tegyük, liftingeljük, mivel már az első kezelés islátványos eredményt hoz!


Huszonéves korban is, és érettebb korban is jó befektetés, mivel a hoszabban tartó hatását a bőrmeghálálja, a befektetett (rádiofrekvenciás) energiát, új kollagénrostok képzésével, klinikailag bizonyítottan akár egy évig.


Hatékony orvosi eszköz, mely mégis inkább SPA élmény, roppant kellemes szöveti felmelegítő, és a kezelőfej masszírozó mozgása miatt.

Gyere el, és légy saját filmed gyönyörű főszereplője!

Várunk szeretettel!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre