Orvosi szemhéjkorrekció plazma technológiával

Img 0360 cmscrop

Plazmatechnológiás orvosi szemhéjkorrekció műtét nélkül

A szemhéjkezelések műtét nélküli lehetősége a plazmatechnológiás kezelés, amely csökkenti a bőrfelesleget, ezáltal a szemhéj megereszkedésének és ráncosságának mértékét.

Rendkívül fontos jellemzője az orvosi plazma gépeknek, hogy a felesleges bőr megszűntetése kizárólag a környező szövetek sérülése nélkül történhet, a gép használatakor stabilan biztonságos, precíz beállítású, hogy elkerülhessük akár a maradandó hegeket okozó  égési sérüléseket, vagy a akár a szem károsodását, illetve számos szövődményt.

Az orvosi szemhéjkezeléseket minden esetben orvosi konzultáció előzi meg, ennek során tisztázni kell, hogy a kezeléstől várható-e kielégítő esztétikai eredmény, illetve nincs-e más ok (is), amely megoldása nélkül nem érhetjük el a várt eredményt. (Gyakori, hogy a felső szemhéj megereszkedése kizárólag a szemhéj kezelésével nem lenne kielégítő, ilyenkor szemöldökemelésre teszünk kezelési javaslatot, illetve az alsó szemhéj esetén gyakori szem alatti árok volumenhiányának megodását javasoljuk második lépésben stb.) 

Fontos tisztában lenni azzal, hogy a legprecízebb orvosi plazmagépek használata esetén is fokozott figyelemre van szükség, hogy a megfelelő gyógyulási folyamatot végig kísérjük, vagy szükség szerint  terápiás beavatkozát végezhessünk.  emellett nem szabad elfelejteni, hogy ez a kezelés a bőrfelszín sérülésével jár, így a fertőzésveszély elkerülését, az UV elleni védelmet komolyan kell vennünk.

Plasmage szemhéjkorrekció műtét nélkül

 

A képekkel bemutatoott eredményt Plasmage szemhéjkezeléssel értük el.

Az alábbi képek a kezelést megelőzően, majd a kezelést követően 1 hét múlva készültek.

A felső szemhéj ráncokat okozó bőrfeleslege jelentősen csökkent, a bőr feszessé, rugalmassá vált, a pillasor feletti tusvonal takarás nélkül láthatóvá vált, a tekintett összességében nyitottabb, fiatalosabb.

Az alsó szemhéjon még néhány apró pörk látható, de a ráncok csökkenése kifejezett.

PlasmAge orvosi szemhéjkorrekció
PlasmAge orvosi szemhéjkorrekció

A gyógyulás után úgy döntöttünk, hogy nem érjük be ennyivel, és a szem alatti árkot is kezeljük, hyaluronsavas feltöltéssel. Az árokfeltöltő kezelés eredményét, képekkel s megmutatjuk majd.

Bízom abban, hogy megmutathatuk, hogy mértéktartó kezelésekkel szép eredmények érhetőek el, amik segíthetnek, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben anélkül, hogy vonásaink megváltoznának.

Köszönjük, hogy bemutathattuk ezt a kezelést is!

Sikeres, örömteli szépülést kívánok!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre