Plazmatechnológiás bőrmegújítás Marton Adriennel

Img 8378 cmscrop 1

Marton Adrienn ételstylist, műsorvezető több alkalommal járt már Nálunk. Munkája, a kültéri forgatások, a smink, és egyéb káros környezeti hatások miatt neki is mint minden tudatos nőnek kiemelkedően fontos, hogy bőrét megfelelően ápolja, hogy fiatalságát, szépségét minél tovább megőrizze. 

Mindezek miatt, korábban végeztünk már neki, bőrdiagnosztikát, HIFU kezelést, O2 lift kezelést, és Genosys dermaroller kezelést is.

Korábbi kezeléseit itt tekintheti meg:

Most, azért érkezett hozzánk, hogy egy kozmetikai plazmakezelésen a bőr felső rétegének eltávolításával,  a bőrfelszín megújuljon, mindemellett a bőrmegújító folyamatok stimulálása következtében feszesebb, élettel teli bőrfelszín alakuljon ki.

Adriennek, még nincs szüksége rá, de a Plazmatechnológát hatékonyan alkalmazzuk az orvosi esztétikában is. Hogy hogy zajlott Adrienn kezelése, és mire nyújthat még megoldást a Plasmage, az alábbi videóból megismerheti. 

Köszönjük Adriennek a bizalmát, és hogy ismét minket választott. 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen  minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 


Instagram logo 5 1

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre