Radiesse ® arckezelés

Radiesse

Radiesse®kezelésünk február 15-ig kedvezménnyel vehető igénybe. Részletekről itt olvashat: KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOK

Radiesse ® arckezeléssel már fiatal korban is újradefiniáljuk az arc kontúrját, lassítjuk a természetes öregedési folyamatokat.

Sokszor fiatalon megfigyelhetőek az arcon diszkrét változások, ami az idő múlásával fokozatosan erőtljesebbé válik, az arc megereszkedéséhez, ráncosodásához, beesettségéhez ezethet.

A Radiesse ® arckezelés lehetőséget teremt a kialakulóban lévő volumenhiány megszűntetésére, újradefiniálva az arc fiatalos kontúrját, emellett hatóanyagtartalmának köszönhetően a bőr szerkezetét tartósan rugalmasabbá, tömérebbé változtatva lassítja hosszútávon az öregedési folyamatokat.

Ezért a kezelés nem csupán problémamegoldásban kiemelkedő, de megelőzésre is kiváló.

Radiesse ® arckezelés

Radiesse ® kezelés célja az arc régebbi, fiatalos kontúrjának diszkrét változását, az ívek ellapulását helyreállítani, az áll minimális volumenhiányát pótolni, valamint az arc egészén  a bőr rugalmasságát, tömörségét javítani, kitolni az öregedési folymatok jeleinek megjelenésének idejét.

A kezelés 1,5 mlRadiesse® feltöltőanyag felhasználásával történt.

Arcfeltoltes7
Radiesse arckezeles2

A Radiesse arckezelést a „mérges” ráncok botox kezelésével kombináltuk. A kép akezelés előtti, és a kezelést követő 10. nap állapotát rögzíti. 

Glabella botox

Köszönjük a hozzájárulást, hogy bemutathattuk a fotókat!

Bízunk benne, hogy így láthatóvá tehetjük, hogy  ezek a kezelések nem változtatják meg az arc karakteretét, hatásuk természetes,  finom, diszkrét és mégis rendkívül látványos. 

Mindenkinek sikeres, örömteli szépülést kívánok! 

dr Fercsik-Tóth Beatrix

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre