SkinPen Precision® kezelés

SkinPen Porta Bella Vita

A mikrotűs eljárások forradalma

A SkinPen Precision® kezelés az első olyan mikrotűs eljárás, ami az FDA is elfogadott és CE tanusítvánnyal is rendelkezik. A mikrotűs kezelések olyan forradalmi újítást jelentenek a bőrápolásban, amely során kis mikrotűk segítségével stimuláljuk a bőrt, így késztetve az új kollagén termelésére. „Drámai hatást érünk el dráma nélkül!” Az egészséges, filtermentes, makulátlan arcbőr igenis elérhető! 

A mikrotűs eljárások számos formában elérhetőek manapság, találkozunk dermarolles vagy dermapenes eszközökkel, melyek számos bőrprobléma kezelésére alkalmasak, beleértve a ráncokat, hegeket, pigmentfoltokat és pattanásokat is. A kezelés során a bőr szerkezete úgy újul meg, hogy a bőr természetes gyógyulási folyamatait használja. 

Miben különbözik a SkinPen Precision® kezelés a többi mikrotűs eszköztől?

A SkinPen egy FDA által jóváhagyott, mikrotűs dermapen, amely apró tűszúrások segítségével fogja beindítani a kollagéntermelést. Azért is kiemelkedő, mert egy arckezelés alkalmával kb. 3 millió szúrt csatorna keletkezik a területen. 

A SkinPen eszköz mikrotűi pontosan 2.5 mm-ig állíthatóak. A SkinPen eszköz különlegessége, hogy a beállított pontosan a beállított mélységig hatol a bőrbe. Így teszi lehetővé, hogy a kezelések személyre szabottan, kifejezetten az adott bőr igényei szerint történjenek.

Hogyan zajlik a kezelés?

SkinPen Precision kezelés

Alapos arctiszítást és bőrdiagnosztikát követően helyi érzéstelenítővel érzéstelenítjük a kezelt területet: az arcot, az arcot és a nyakat vagy az arcot, nyakat és dekoltázst. Az érzéstelenítési idő leteltével végigmegyünk a kezelendő terület(ek)en a SkinPennel. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár(hat), maximum csak nagyon enyhe, csipkedő érzéseket érezhetünk a kezelés alatt. 

Kinek ajánljott a SkinPen Precision® kezelés?

A kezelés nemtől, kortól függetlenül, mindenkin elvégezhető, azonban a kezelés előtt a kontraindikációkat (pl. fémérzékenység) ki kell zárni. A leghatékonyabban az eszközzel a(z):

  • akne hegeket, aknékat
  • striákat
  • tág pórusokat
  • műtéti hegeket
  • finom ráncokat és vonalakat
  • pigmentációs problémákat

tudunk kezelni. Sokszor felmerül a kérdés, hogy hány alkalomra van szükség. A kezelések számát nem sablonok alapján, hanem a bőrprobléma súlyosságától és a páciens igényeitől tesszük függővé. Ami biztos, hogy a legoptimálisabb eredmény eléréshez kúraszerűen szükséges a kezeléseket végezni. 

Mi történik a kezelést követően?

Közvetlenül a kezelés után egy napégéshez hasonlítható bőrpírt tapasztalunk (ennek intenzitása egyénenként változhat), ami néhány órán belül elmúlik. A kezelés utáni 24 órában mellőzni kell a smink használatát, és 48 órában a fényvédelemre fokozott figyelmet kell fordítani. A kezelés utáni 1 hétben normális reakciója a bőrnek, hogy a felső rétege kicserélődik, vagyis lehámlik. 

Milyen eredményre számíthatunk a SkinPen Precision® kezelés után?

Hosszútávon tartós eredményt kapunk a kezelések után. A változás már egyetlen kezelés után is szembetűnő. Legjelentősebb változást a bőrfelszín egységessége, a pórusok méretének és a pigmentációs foltok csökkenése és a finom vonalak lágyítása jelenti. 

Mivel egészíthető SkinPen Precision® kezelés?

Fontos, hogy a kezelés(ek) után is fenntartsuk jó bőrminőséget. Ehhez hozzátartozik, hogy az otthoni bőrápolásnak is olyannak kell lennie, amely hozzájárul az egészséges bőr fenntartásához. Ehhez a Porta Bella Vita webshopjában professzionális termékeket talál minden bőrtípushoz és bőrproblémához.További megoldást jelenthet, ha hosszútávon egészséges és élettel teli bőr elérése a célja a ZO Skin Health személyes konzultáción való részvétel, ahol személyre szabottan, az igények és bőrproblémáknak megfelelő protokollt állítunk össze. Személyreszabottan tudja támogatni, hogy hosszútávon fenn tudj tartani egy egészséges bőrállapotot.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre