Tavaszi megújulás kívül belül

Img 6296 cmscrop

Márciust írunk, a tavasz első hírnökei, a hóvirágok megjelentek, a fák elkezdtek rügyezni, a természet kezd újraéledni. Kétségtelenül itt van a tavasz!

Szervezetünk raktárai mostanra kimerültek, bőrünk is megérezte a tél szélsőséges hatásait.

Itt az ideje, hogy megújuljunk kívül és belül egyaránt!

Korábbi blogomban írtam a tudatos életmódról, mit tegyünk ennek érdekében, hogyan építsük fel stb. Legfőképpen a fogyást helyeztük előtérbe, de most a hangsúlyt inkább bőrünk szépítésére fókuszálnám.

Egyre többen vannak bizony, akiknek a súlya teljesen optimális, de sajnos az örök probléma fennáll, ez pedig nem más, mint a makacs cellulit-narancsbőr. Ahogy egyre melegebb lesz, előkerülnek a tavaszi vékony, kevésbé takaró ruhadarabok, hófehér nadrágok, melyben minden kirajzolódik. Ismerős, ugye? A jó hír az, hogy van rá megoldás! A DEKA ONDA professzionális testkezelés  megoldást kínál a lokális zsírlerakódás kezelése mellett a narancsbőr kezelésére is, a hatékonyság fokozása miatt Z-wave lökéshullámterápiával kiegészítve. A Coolwave hullámokkal kezeli a legelőrehaladottabb cellulitiszt és kezeli a bőrmegereszkedést. Az eljárás fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai. Ebben az esetben nem feltétlen biztos, hogy centiméterben történik a változás, de a bőr tónusa sokkal szebb lesz. Eltűnnek a kis karfiolok, kisimul a bőr.  Definiáltabbá és tónusosabbá tudjuk varázsolni a bőrt.

Ezt még persze mindig tudjuk fokozni. Van egy másik „fegyverünk” is, mellyel segítünk  szervezetünknek,  és ezáltal  bőrünknek is a regenerálódásban, újraépülésben. Ez pedig az MIKEDA AKTIV kollagénital.

Sastojci eng 1

A gyönyörű bőr egészséges alapot igényel. Számos tanulmány kimutatta, hogy bizonyos tápanyagok jelentősen hozzájárulhatnak az egészséges bőr fenntartásához. Ezek az úgynevezett „belső szépség” megoldásai, azok a táplálékkiegészítők, amelyek belülről működnek, támogatják a bőr szerkezetét.

Az ázsiaiak, különösen a japánok, évek óta felismerték a kollagénpeptidek rendszeres alkalmazásának előnyeit, orális étrend-kiegészítők révén. A klinikailag bizonyított hatások növekvő globális tudatosságával a kollagén az egész világon elismertté és népszerűvé vált!

A Mikeda aktív kollagén 5000, egy folyékony étrend-kiegészítő. Ez az ital, a kollagénnel együtt, a Beauty Shield Complex-et, valamint a vitaminok és ásványi anyagok kombinációját tartalmazza, amelyek rendkívül fontosak a bőr működéséhez, és egészségének fenntartásához.

A kezeléssel, és az ital fogyasztásával együttesen kiváló eredményt érhetünk el, egymás hatásait erősítve, az ÖNÖK kitartásával, s a felénk szavazott bizalmukkal ötvözve az eredmény garantált lesz.

Csodás tavaszi megújulást kívánunk minden kedves meglévő és új vendégeinknek egyaránt!

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre