Adventi vásár 2019

Img 8897 original 1

Ajándékozzon szépséget!

A tárgyi ajándékokon kívül divatos ajándék ma „élményeket” ajándékozni, de ugyanúgy nagy örömöt tud okozni egy személyes „szépségajándék”. 

Szépségajándék tippjeink személyesek, több esetben extra ajándék is jár hozzá, de van, amit kedvezményes áron vásárolhat meg.

Ajándékutalványok vásárlásánál a megajándékozott a stílusához, igényeihez, vagy akár bőre állapotához igazítva veheti majd igénybe, különböző termékekre és kezelésekre.

Igény esetén szívesen segítünk az ajándékok kiválasztásában is. 

Adventi vásár a Porta Bella Vitában

Szépségajándék ajánlataink összeállításánál arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálhassa az „igazit”, amivel valódi örömöt okozhat a megajándékozottnak. A termékek és ajándékutalványok Központunkban megvásárolhatóak, de online is megrendelheti, a szállításra futárszolgálattal van lehetőség.

DERMASTIR LUXURY

arcápolási csomagajánlatok

TERMÉK + AJÁNDÉKUTALVÁNY

Egy Dermastir termékekből álló Dermastir arcápoló csomag megvásárlása esetén (mely tartalmaz egy Nappali, éjszakai krémet, illetve egy lemosót) egy luxus minőségű termékek kombinációjával, testi-lelki regenerálódás élményét is nyújtó, hatékony és látványos eredményt adó 35.000 Ft értékű 60 perces Dermastir Luxury professzionális arckezelést adunk ajándékba. 


Kleanthous

arcápolási csomagajánlatok

TERMÉK + AJÁNDÉKUTALVÁNY

 

Egy igénybevett, vízhiányos, idősödő bőrre kiemelkedő eredménnyel megoldást nyújtó Kleanthous termékekből (Kleanthous c.s.m. szérum, vagy c.s.m. cream) történő vásárlás esetén egy 19.900 Ft értékű Kleanthous 24/7  c.s.m molekulákat tartalmazó professzionális termékekkel, kifejezetten a bőrtípushoz és bőrproblémához igazított maszkokkal , hatóanyagokban gazdag szérumokkal végzett kezelést adunk ajándékba. 


Hydrabeauty + Image lapmaszk 

csomagajánlat

AJÁNDÉKUTALVÁNY 

Minden Hydra Beauty arckezelés mellé egy Image Biomolekuláris lapmaszkot adunk ajándékba. 


KARAJA SMINKTANÁCSADÁS 

AJÁNDÉKUTALVÁNY 

A Karaja dekorkozmetikumok kiváló minőségű termékek, otthon is professzionális minőségben végezhető sminkek elkészítéséhez. Tökéletes fedés, fantasztikus pigentek és tartósság.

A Karaja termékek megvásárolhatók Klinikánkon.

Adventi vásár keretében 30.000 Ft feletti Karaja sminktermék vásárlása esetén egy 5.000 Ft értékű ajándék nappali sminket, 50.000 Ft értékű Karaja sminktermékek vásárlása esetén egy 15.000 Ft értékű 3 órás egyéni sminkoktatást és tanácsadást ajándékba adjuk. 


Image Skincare termékek

Karácsonyi csomagajánlatok limitált számban (csak a készlet erejéig):

Image Revitalizáló kollekció

Teljes arcápoló szett (Vital C cleanser, Vital C anti aging szérum, Vital C szemkörnyékápoló, sminktáskában)

30 % kedvezmény! (49.500 Ft helyett 34.650 Ft)

Megújító rituálé kollekció

Teljes arcápoló szett (The Max cleanser,  Ageless hyaluornic filler, Vital C repair creme, 1 Iluma kit, 1 Imask kit díszdobozban)  

30 % kedvezmény (60.865 Ft helyett 42.600 Ft)

Szépítő alvás kollekció

Teljes arcápoló szett (Vital C Overnight maszk, The Max cleanser, 2 db I mask, Vital C anti-aging szérum kit, sminktáskában, luxus szemtakaróval) 

30 % kedvezmény (43.365 Ft helyett 29.500 Ft)

További Image termékek 

 

Minden Image Skincare termék a KÉSZLET EREJÉIG  15 % kedvezménnyel vásárolható meg. 

60.000 Ft feletti vásárlás esetén IMAGE piperetáskát adunk ajándékba!


AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ha teljes szabadságot szeretne adni a megajándékozottnak, akkor jó választás különböző értékű ajándékutalványunk vásárlása.

Porta Bella Vita ajándékutalványok 10 ezer, 25 ezer, 50 ezer és 100 ezer Ft értékben választhatóak. 

Ezek az ajándékutalványok bármely kezelésünkre ( orvosi, medicalkozmetikai), vagy forgalmazott termékre felhasználhatóak.

Az adventi vásár 2019. december 20-ig tart.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre