BEAUTY DAY -meghívó a kulisszák mögé

Beauty day
IMG AFBBA790349D 1 1

„Hogy vagy?” – hangzik el a kérdés minden nap, amire a választ sokszor csak rutinból rávágjuk: „Köszi, jól”.

Egy kutatás szerint csak 10-ből 2 esetben igaz az, hogy jól vagyunk. De vajon mi az igazi JÓL lét receptje? A kérdés persze csak költői, viszont mi álmodtunk egy olyan délutánt, amivel egészen biztosan hozzá tudunk tenni a külső és belső jólléthez.

Új ruhába öltöztettük és még izgalmasabbnak terveztük régi , nagy sikerű nyílt napjainkat.

Március 20-án délután megrendezésre kerül az első Beauty Day a Porta Bella Vita Klinikán!

Izgalmas és inspiráló beszélgetésekkel, zenével, kulisszatitkokkal, élőben bemutatott esztétikai kezeléssel, sok-sok érdekességgel, kedvezményes vásárlási és foglalási lehetőségekkel és meglepetésekkel készülünk.

A Beauty Day programja

16:30 MEGNYITÓ

Vermes Tímea operaénekes  és dr Fercsik-Tóth Beatrix

A Porta Bella Vita Bájital pezsgőjével, finom falatkákkal hangolódunk egy kötetlen, jó hangulatú közös délutánra, ahol Vermes Tímea gyönyörű énekhangjával is emeli a délután hangulatát.

ARCHARMONIZÁCIÓ kombinált kezeléssel ÉLŐ BEMUTATÓ – Dr Fercsik-Tóth Beatrix

Az archarmonizáció nem egyszerű hyaluronsavas feltöltés. A műtét nélküli orvosi beavatkozások közül a legkomplexebb és legkedveltebb kezelés, természetes eredménnyel segít a testi-lelki harmónia megteremtésében.

Élőben bemutatunk egy kombinált archarmonizációs kezelést az arc diagnosztikájával, kezelési tervvel kezdődően, HArmonyCA és Juvederm feltöltőanyagok használatával. Betekinthet a kezelés menetébe, élőben láthatja a kezelés azonnali eredményét, megosztunk sok információt, válaszolunk a felmerülő kérdésekre, a kezelt páciens megosztja tapasztalatát.

A SZEMKÖRNYÉK KEZELÉSEI, FÓKUSZBAN A FELSŐ SZEMHÉJ PLASZTIKA – Dr Mihócs Alexandra plasztikai sebész

Lehetőségek a műtéti és műtét nélküli megoldásokra. „Minden” a felső szemhéjplasztikáról, a műtétről, a felépülésről, esetleges kiegészítő lehetőségről ( ránctalanítás, szemöldök emelés stb).

BŐRÁPOLÁS ORVOSI HÁTTÉRREL

Meglepetésekkel debütál  a ZO Skin Health klinikánkon.

Interaktív „ KEREKASZTAL” beszélgetés az esztétikai kezelésekről, irányokról, tapasztalatokról, érdekességekről.

dr Fercsik-Tóth Beatrix – Dr Mihócs Alexandra –  Vermes Tímea – és a Porta Bella Vita csapata

TOMBOLA, kedvezményes vásárlási és időpontfoglalási lehetőségek.


18:30  ESEMÉNY ZÁRÁSA

FONTOS INFORMÁCIÓ

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, és a résztvevők száma a klinika befogadóképessége miatt korlátozott.

Regisztrálni az info@portabellavita.hu e-mail címen lehetséges. A regisztráció akkor válik véglegesség, ha a jelentkezésre visszaigazolás érkezik. 

Az eseményen való részvétel díjtalan. 

Mi már nagyon várjuk!
Találkozzunk március 20-án , legyen a vendégünk!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre