Porta Bella Vita logo

Spotolóknak, sportegyesületeknek

Kezelés sportolóknak

Inbody 520 Testösszetétel mérő

 Bioimpedancia mérő gépünkkel a test összetételét mérjük .Meghatározható külön-külön a négy végtag és a törzs esetében az izom, a zsír, az ásványianyag és a víztartalom.

 -Alkalmas egyszeri általános állapotfelmérésre, az optimális testösszetétel meghatározására

 -Az edzők munkájának segítésére, hogy az adott időszakban végzett munka a sportoló testfelépítésében (pl. izomtömeg növekedés a karon, vagy lábon stb) az általuk kitűzött eredményeket hozta-e.

 -Verseny előtti szükséges súlycsökkentésnél a diéta szoros ellenőrzésére, hogy elkerülhetővé váljon, hogy a zsír és víztartalom csökkenése mellett (vagy helyett) az izomtömeg is csökkenjen, veszélyeztetve a sportoló eredményességét.

 -Objektíven követhető az izomtömeg változása, lehetővé teszi a lehetséges kiegészítő módszerek optimális kiválasztását, azok eredményességének ellenőrzését. ( Például kiegészítő izommozgások célirányosan pl. alsó végtagra, de a megfelelő táplálékkiegészítők használatának bevezetéséhez , hatékonyságuk ellenőrzéséhez is támpontot nyújt)

Amplitrain

A Magyarországon közismert elektromos izomstimulációt végző berendezésektől eltérően a kezdetben fizioterápiás , rehabilitációs célokból használt Amplimed orvosi műszer továbbfejlesztéseként került forgalomba EMA gépünk, amely beépített programjai révén általában a hobbisportban használatos, ezért a köztudatban leginkább méltatlanul „fittness-gép”-ként terjedt el.

 Bár a gép speciális, egyénre szabható programjai ,  révén alkalmas célirányos izomerősítésre, sportrehabilitációs kezelésre, nálunk ez a módszer még nem terjedt el ,szemben több Uniós országgal és az USA-val , ahol ezeket a módszereket élsportolók és edzőik munkájának segítésére, kiegészítő lehetőségként széles körben alkalmazzák az eredményesség érdekében a felkészülési időszakban egyéni és csapatsportágakban is.

 Természetesen ez a gép nem helyettesíti , és nem csökkenti a felkészülés során elvégzendő edzői és sportolói munkát!

 Amikor javasolt a használata:

-edzésmunkával nem, vagy nehezen erősíthető izomcsoportok fejlesztése célirányosan

-oldalkülönbségek csökkentése

-sportserülések rehabilitációja

-sportkárosodások megelőzése

Fontos, hogy a sportolók amplitrain programjának kidolgozása mindig az edzők által észlelt problémák megoldására irányul, sosem lehet ellentétes hatású az edzők által összeállított edzéstervekkel, integrálódik az edzők által meghatározott munkába , alkalmazkodik az edzésidőkhöz és a sportoló életvitelei követelményeihez, minden esetben személyre szabott.

Sporttáplálkozás, táplálékkiegészítők

 Segítséget nyújtunk akár egyénileg, akár csapatban a megfelelő, optimális sporttáplálkozás kialakításához.

A teljesítmények optimalizálásához szükséges táplálékkiegészítők kedvezményes beszerzésében is rendelkezésre állunk, ezt tanácsadással egybekötjük.

Tanácsadás, ellátás betegségeknél, sérüléseknél, rehabilitációban

 Igény szerint vállaljuk állapotfelmérések szervezését, kivitelezését szakorvosokkal együtt működve.

( Pl.: Terheléses vizsgálatok, akár pályavizsgálatok a sportágra adaptálva)

 Különböző vizsgálatok, kezelések elvégzését, szükség esetén az ellátás menagmentjét.

Tisztelettel adózva a sportba fektetett munkáért várja Önöket a Porta Bella Vita csapata!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre