Új dimenzók az injekciós bőrminőség javításban

Depositphotos 36297553 original cmscrop

A kifogástalan bőr iránti igény ma már alapvető elvárás az esztétikai kezelések között. Az idei évben bővítettük szolgáltatásainkat, és elérhetővé váltak ezek az egyedülálló világszínvonalú injekciós eljárások.

Egyre nagyobb szerepet kap a prevenció, a fiatalos külső megtartása, a tudatos szépségmegőrzés, ami akár már 20 éves kor fölött megkezdhető.

Fiatalon, amikor még diszkrét jelei sincsenek a bőr öregedésének, a legoptimálisabb váalsztás a sejszinten ható bőrtápláló, a bőr működését optimalizáló hatóanyagbevitelmezoterápiás módszerrel. Ennek kiemelkedő lehetősége a FILLMED NCTF135HA speciális nanosoft tűvel történő orvosi injektálása.

Amikor már diszkrét változásokat is tapasztalunk, kiváló választás a bőrminőség javítására/helyreállítására az injekciós orvosi módzserek közöl az alábbi, klinikánkon is elérhető innovatív kezelések:

Profhilo

Profhilo 5 pontos arckezelés során 2 ml, nagy mennyiségű kis- és nagy molekulatömegű hyaluronsav keveréket juttatunk a bőrbe. A Profhilo a bőr átalakításán, bioremodelálásán dolgozik, a bőr textúrája, rugalmassága és hidratációja javul, feszesebbé válik, emelő hatás alakul ki.

BioNutriLift

BioNutiLift kezelés a Fillmed 2 orvosi, injektálható anyagának együttes alkalmazása egy kivételesen látványos kezelést eredményez, amely minden fiatalságát megőrzésére (prevenció) és az anti-aging folyamatok kezelésére (rejuvenáció) alkalmas.

Az NCTF ®135HA belülről hidratálja és tápanyagokkal tölti fel a bőrt. A Fine Lines megfiatalítja a bőrt, kisimítja a ráncokat és megemeli az arc kontúrjait. Az eredmény azonnal szemmel látható lesz: feszesebb arc, élesebb arckontúrok, sima, ragyogó bőrfelszín, rugalmas és tömör bőr.

A kezelés során legyezőszerű kanültechnikával juttatjuk be az anyagokat.

NCTF135HA kezelés -Polyrevitalizáló koncentrátummal

A  FILLMED NCTF135HA speciális nanosoft tűvel történő orvosi injektálása önmagában, vagy a BioNutri Lift részeként, de egyéb bőrminőségjavító kezelésekkel kombinálva is jelentős javulást eredményez a bőrminőségben.

Komplex hatóanyagkoktél , összetevői (hyaluronsav, aminosavak, vitaminok, koenzimek, antioxidánsok) sejtszinten hatva éri el a bőr revitalizációjaát.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre