Vermes Tímea operaénekes minket választott

Vermes Tímea

Vermes Tímea operaénekest nem csupán sikerességéért, gyönyörű hangjért tisztelhetjük, szerethetjük. Szépsége, kedvessége csodálatra méltó…

Vermes Tímea egy igazi NŐ ! Ezer arca van, és mindegyik szép! A hétköznapi, természetesen natúr ugyanúgy, mint a szerepeihez tökéletes sminkkel igazított. 

Nincs szükség arra, hogy szebbé tegyük, de igazi kihívás, hogy természetes szépségét megőrizzük…. és mint tudjuk, mi szeretjük a kihívásokat, a szépséget, az esztétikumot és a felelősséget…

Örülünk, hogy minket választott, és megosztotta velünk gondolatait!

Vermes Tímea írása ITT olvasható››››

fotovermes

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre