Porta Bella Vita logo

Lézeres szőrtelenítés DEKA Moveo lézerrel

Lezeres szortelenites 2

Mindig bársonyos, szőrtelen bőrre vágyik? Borosta-mentes érintésre, magabiztos érzésre? Megszabadulna a rendszeres szőrtüsző gyulladástól? A DEKA Moveo lézeres szőrtelenítés orvosi gépünkkel megoldást kínál fájdalommentes tartós/végleges megoldással.

Egy teljesen új koncepció a lézeres szőrtelenítésben 

Az FDA engedéllyel rendelkező DEKA MOTUS AY egyedülálló, innovatív technológiát kínál, az Alexandritot és az Nd YAG lézerforrások ötvözetével, biztosítva a modern esztétikai klinikák számára a legkorszerűbb és leghatékonyabb szőrtelenítési eljárást. 

Optimális választás a hatékonyságra figyelő szakember számára ugyanúgy, mint a fájdalommentest, mégis kiemelkedően hatékony eljárást választó páciensek számára.

DEKA MOTUS AY – MOVEO lézeres szőrtelenítés

Az Alexandrit és ND:Yag kombinációnak köszönhetően a DEKA MOTUS készüléke alkalmas az eddigi eljárásokkal ellentétben minden szőr és bőrtípus (Fitzpatrick 1-6) esetében, még napbarnított bőrön is biztonságos szőrtelenítést végezni.

A DEKA új rendszere semmihez sem hasonlítható, rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal.

A finom és vékony szőrszálak kezelésére az Alexandrit hullámhossza a leghatékonyabb. Semmilyen más típusú lézer nem képes összekapcsolni a hatékony elnyelődést a melaninban, a magas csúcsteljesítményt és a rövid impulzushossz kiválasztásának lehetőségét.

A Moveo kezelőfej új módszerének segítségével könnyebben, gyorsabban, biztonságosabban, fájdalom nélkül távolítható el a nem-kívánatos szőrzet.

A kis területeken megismételt mozdulatokra a szőrszál létfontosságú részei fokozatosan felmelegednek, majd elpusztulnak, a páciens számára mindez teljesen fájdalommentesen és mellékhatások, égető érzés vagy elszíneződés nélkül történik.

 
MOVEO Kezelőfej előnyei a lézeres szőrtelenítésben

 A Moveo egy innovatív ötlet, amely 4 alapfogalomra épül: 

  • Hatékonyság 
    • Lehetővé teszi az energiaátvitel megduplázását a standard lézerrendszerekhez képest. Főleg a 755 nm hullámhosszúságot használja, amely általánosan elismerten a leghatékonyabb szőrtelenítésnek (különösen a könnyű és / vagy finom szőrszálak esetében, amelyeknek más hullámhosszai nem hatékonyak). 
  • Gyors
  • Fájdalommentes
    • beépített érintkező hűtőrendszer garantálja a maximális komfortot és kényelmet
  • Biztonság 

A Moveo módszer a kis területeken ismétlődő szakaszokból áll, ami a szőr létfontosságú részeinek fokozatos felmelegedését idézi elő, és azok megsemmisülését eredményezi mellékhatások nélkül.

Milyen előkészületre van szükség az orvosi lézeres szőrtelenítés előtt?

A lézeres szőrtelenítő kezelés előtt 3 héttel (és a kezelések között) csak borotválni, vágni lehet a kezelt területen a szőrt!

Kezelést megelőző napokban kerülni kell a napozást. 

A kezeléskor a szőrszál ne legyen hosszabb 1-2 mm-nél, hogy ne égesse meg elhajlásakor a bőrt (előző 1-2 napban borotválja le)

Kezelés előtti napokban a bőr hidratálásával csökkenthető a sérülékenység, érzékenység.

Mi a teendő lézeres szőrtelenítés után?

Kerülje a kezelt terület napoztatását (legalább 3 hét), használjon a napnak kitett területeken fényvédőt!

Csak borotvát használjon a következő kezelésig.

Hány kezelésre van szükség?

Mivel csak a növekedési időszakban lévő szőrszálak érintkeznek a szőrképződésért felelős sejtekkel, így a lézer energiáját csak a növekedési fázisban lévők tudják átadni, azok pusztulását okozva.

Ha a szőrszál növekedési szakban van, akkor annak helyén a kezelést követően szőrképződés nem lesz.

Viszont a nyugalmi állapotban lévőket amikor növekedési szakba jutnak kezelni kell, hogy azok is végérvényesen eltűnjenek.

Ezért az optimális eredmény elérése érdekében 3-6 kezelés elvégzése szükséges általában 6 hetes időközökkel.

Miben más a DEKA lézeres szőrtelenítés?

Olvassa el a szőrtelenítős eljárások összehasonlitását bejegyzésünkben.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre