Radiesse ránctalanítás – volumenpótlás arc és ráncfeltöltés

Radiessse

A Radiesse ránctalanítást egy speciális volumenpótló feltöltőanyaggal végezzük, ami az azonnali volumenpótló hatást biztosító gél-mátrixon kívül kalcium hidroxilapatitot tartalmaz.

Az egyik legbiztonságosabb töltőanyag a világon, hatását számtalan tanulmány vizsgálta.

Azonnali térfogatnövelő/pótló hatása mellett serkenti a bőr saját regenerációs képességeit – új kollagén termelődik a következő hetekben és hónapokban, így a bőr erősebb és rugalmasabb lesz. A Radiesse ® kezelés eredményei hosszan tartóak, de nem véglegesek.

A felmérések alapján mind a nők, mind a férfiak ránctalanító kezelését követően 1 év után is 90 %-nál magasabb az elégedettség a kezelés eredményeivel.

Hogyan működik a Radiesse  ránctalanítás ?

A Radiesse kezelés hármas hatékonysága

  • FELTÖLTÉS     azonnal, biztonságosan, hatékonyan csökkenti a a közepes mélységű és mély ráncokat
  • TÉRFOGATPÓTLÁS    liftinghatás és formálhatóság kollagénindukciós hatás mellett
  • REJUVENIZÁCIÓ    a bőr minőségének hosszútávú javulása

Az azonnal látható, látványos hatás a a Radiesse gél-mátrix anyagának köszönhető. A volumenpótló töltőanyag azonnal láthatóan simítja a  mérsékelt vagy súlyos ráncokat, pótolja az arc elveszett volumenét, visszaállítva a fiatalos kontúrt. Azonnali lifting és feszesítő hatása van a bőrre.

Az elkövetkező hetekben a mikrogömbök a bőr megújulását segíti a kollagéntermelés fokozásával. A kialakult kollagénháló biztosítja a tartós, természetes hatású eredményt.

Arcfeltöltés, arclifting, ráncfeltöltés, nyakfeszesítés, kézfiatalítás

Radiesse arcfiatalitas2

Az arc mélyebb ráncainak elsimításával, a beesettséget okozó volumenhiány megszüntetésével az arc természetes fiatalos kontúrját és teltségét nyeri vissza, a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik.

A nyak kezelésével a vízszintes barázdák elsimulnak, a bőr visszanyeri feszességét, rugalmasságát.

A kéz elvékonyodott bőre is kezelhető Radiesse feltöltőanyaggal, a ráncok kisimulnak, az áttetsző bőr erősebbé, teltebbé válik.

A Radiesse feltöltő kezelés

A kezelendő terület felmérését, vagy az arcdiagnosztikát követően mikrokanüllel fecskendezzük a Radiesse-t a problémának megfelelő mélységébe.

A kezelést szükség szerint kiegészíthetjük hyaluronsavas feltöltéssel, botox kezeléssel.

A kezelést követően előfordulhat átmeneti bőrpír, érzékenység, minimális bevérzés.

Radiesse feltoltes

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre