Vékonyszálas kontúrterápia – FTC (Felszívódószálas)

Felszivódó szálas arcfeszesítés

Orvosi bioszálas thread lifting eljárás 

Az esztétikai sebészet 2002 óta alkalmazza a vékonyszálas kontúrterápiát, mint a laza szövet kevésbé invazív feszesítő technikáját. 

Ma már lehetőség van  műtét nélküli orvosesztétikai beavatkozások során is kihasználni a felszívódó vékonyszálas kezelésben  rejlő lehetőségeket.

A felszívódó bioszálak kínálata, az újabb és újabb kezeléstechnikák és kombinációk lehetővé teszik, hogy bőr fiatalítása, az arc vagy test kontúrterápiája  mellett a szövetek jelentősebb megemelését is elvégezhessük.

A szövetbarát, felszívódó szálakat  minimális komplikáció esélyével, szinte fájdalommentesen alkalmazzuk mind arcon, nyakon és testen.

A kontúrterápia hatása azon alapul, hogy a szúrások és a szálbefűzés mentén regenerációs folyamat indul be, fokozódik a kollagén termelődés, felgyorsul a helyi mikrokeringés, aktiválódnak  a szervezet helyreállító folyamatai, ennek megfelelően egy rugalmasabb, tömörebb szövet alakul ki.

Az eljárás egyszerű, kevés fájdalommal jár, nagyon rövid gyógyulási időt követően akár 2 évig is tart a hatása.

Vekonyszalas facelifting

Vékonyszálas kontúrterápia, arcfeszesítés  

A Fine Thread Contour kezelés során műtét nélküli beavatkozással érjük el a megereszkedett bőr feszesítését, tömörségét. A kezelés során a bőr meghatározott rétegébe hajszálvékony szálakat fűzünk, amelyek bőrbarát anyagból készülnek, maradéktalanul a szervezet megterhelése nélkül felszívódnak. 

A kívánt hatáshoz különböző típusú, hosszúságú felszívódó bioszálakat használunk, a szálbefűzés irányát, a felhasznált szálak mennyiségét a megoldandó probléma határozza meg.

COG (horgas) szálas feszesítés

COG (horgas) szálakkal erőteljesebb emelést érhetünk el. Ekkor kevesebb, de erősebb és hosszabb fogazott szálakat fűzünk be, a „fogacskák” a szövetekbe kapaszkodva lehetővé teszik az erőteljesebb feszesítést.

Ebben az esetben a kezelés során mechanikai emelést is végzünk, ami azonnal látható. 

Tekintse meg képekben a kezelés menetét: COG FELSZÍVÓDÓ BIOSZÁLAS ARCFESZESÍTÉS 

Mire használjuk a vékonyszálas kontúrterápiát, feszesítést ?

 • Formázás
 • teljes arc, has, felkar, comb, mell
 • Ránctalanítás
 • arc, nyak, kéz, marionette ráncok, nazolabiális redő, szarkalábak, glabella ráncok, stb.
 • Zsírcsökkentés
 • toka, kar, has
Felszivodo szal toka kezeles

Felszívódó vékonyszálas kezelés előnyei

 • A szálak széles választékának megfelelően a kombinációs lehetőségek alkalmasak a probléma oki kezelésére
 • Megemeli és feszesíti a meglazult bőrt, kontúrozza az arcot, így visszaállítja a fiatalos vonásokat
 • 1,5-2 évig tartó hatás, majd egyenletesen követi az arc „öregedési” folyamatát, így nem marad behúzódás, szemben a fel nem szívódó szálakkal
 • minimális fájdalommal jár
 • nincs gyógyulási idő, ami teendőit akadályozná vágás nélküli beavatkozás, nem lesz heg sem, a vérzés kockázata minimális
 • kombinálható más kezelésekkel: hyaluronsavas feltöltés, PRP Drakula terápia, dermaroller, lézeres kezelések, kémiai hámlasztás 

Kiknek ajánljuk?

 • akik nem műtéttel szeretnék visszaállítani fiatalos arckontúrjukat, ha azt a szövetek megereszkedése okozza 
 • álluk kontúrját szeretnék javítani  természetes hatással
 • műtét nélküli arcemelést szeretnének
 • szemöldöküket szeretnék megemelni
 • a toka, nyak, dekoltázs feszesítése, a bőr tömörítés a cél

Biztonságos, gyors és egyszerű eljárás a vékonyszálas kontúrterápia,  nincs sebhely, minimális szúrással jár.

Arcra és testre egyaránt alkalmazható. A szálak 100 %-ban felszívódnak.

A Thred lifting eljárás biztonsággal kombinálható egyéb orvosi arcfiatalító , ránctalanító, feszesítő eljárásokkal, így akár a hyaluronsavas ráncfeltöltéssel, botox kezeléssel, bőrmegújító frakcionált szén-dioxid lézeres kezeléssel is kiegészíthetjük.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre