Klinikai testkezelések nyárra

Nyar cmscrop

A műtét nélküli klinikai testkezelések segítségével hatékonyan tudjuk a testet formálni,feszesíteni, az alakkontúrt javítani, a felesleges zsírt vagy a sokaknak problémát jelentő cellulitot kezelni, a fokozott izzadást megszüntetni, vagy akár a szőrtelen, sima bőrt tartósan/véglegesen elérni.

Egy dolgot fontos megértenünk: a testkezelések hatékonyak, de nem tudják helyettesíteni a rendszeres testmozgást, és a változékony, tudatos táplálkozás alól sem mentenek fel. Azonban remek lehetőséget nyújt a belefektetett munka hangsúlyozására vagy előre lendítésére.

DUPLAZO KEDVEZMENY

Augusztus 31-ig érvényes ajánlatunk szerint az alábbi kezelések közül 2 kezelés esetén a második, kedvezőbb áru kezelést féláron veheti igénybe. ( Lehet két különböző kezelés, vagy ugyanaz a kezelés két alkalommal, vagy különböző területen)

Formabontó, formába hozó testkezelések

Felmérés után önállóan, vagy kombinációban érjük el testkezelésekkel az optimális eredményt.

Deka Schwarzy

A világ egyik vezető lézergyártója, a DEKA legújabb fejlesztése, a Deka Schwarzy készülék, amely elsősorban az izmok definiálását, az izomtónus javítását végzi el egyidőben a zsírvesztéssel.

A DEKA FMSulpt rendszere a klinikai fitness kategóriájába tartozó kezelés izomépítést, zsírcsökkentés, feszesítést ér el a páciens aktív mozgása nélkül, miközben 20 perc alatt 20.000 izomösszehúzódással a has kezelése esetén 20.000 felülés vagy a fenék kezelése esetén ugyanennyi guggolás izommunkáját eredményezi egy alkalom alatt.

DEKA ONDA

A testkezelések esetében a legtöbb igény a zsírbontásra, a feszesítésre és a narancsbőr kezelésére irányul – a DEKA ONDA pedig olyan egyedülálló lehetőség, amely nem hosszú kúrák során, hanem akár már egyetlen kezeléssel is látványos, mérhető változást eredményez.

A készülék speciális mikrohullámok segítségével javítja a testkontúrt és akár a legmakacsabb narancsbőrrel is felveszi a kesztyűt. Az innovatív kezelőfej képes a mélyebb zsírszövetre való fókuszálással csökkenteni a zsírszövet mennyiségét, miközben a bőrfelszín nem melegedik fel, vagy sérül meg.

Cooltech® testkezelések


A zsírfagyasztással történő zsírbontás a zsírszövetek szabályozott hűtésével éri el azok sejtjeinek szabályozott sejthalálát. A Cooltech® egy olyan orvosi eszköz, amely a cryolipolízissel csökkenti a zsírsejtek számát.

Körülbelül 4 hónap alatt átlagosan 15 és 28 százalék közötti zsírsejt szám csökkenés figyelhető meg egyetlen kezelés után. A zsírsejtek tehát elpusztulnak, nem képesek a regenerálódásra, így amennyiben életmódbeli változás nem következik be, az eredmény véglegesnek tekinthető.

ENDOLIFT testkezelések

Az ENDOLIFT kezelés egy kombinált lézeres alkalmazás, képes a bőr feszesítésére, a zsírlerakódások oldására, vagy akár a narancsbőr kezelésére is. Akár a laza hasi bőr, a belső comb vagy a fenék feszesítése a cél, az ENDOLIFT alkalmazása igen sokrétű.

Önmagában is kiváló lehetőség műtét nélküli testkezelésekhez, azonban kombinálva felerősíti más kezelések eredményeit – az eljárás minimálisan invazív, hatása pedig tartós.

Z Wave Pro

A Z Wave Pro esztétikai gép nagy energiájú radiális impulzussal dolgozik, erős hanghullámokat juttatva a célterületbe, a szövetek reakciójaképp pedig növekszik a metabolikus aktivitás a nyirok és a vérkeringés is.

Tanulmányok és ajánlások alapján a Z Wave Pro jelentősen javítja az egyéb testformáló kezelések eredményességét, ezért érdemes kombinációs csomagban alkalmazni más testkezelésekkel párosítva.
Emellett a narancsbőr kezelésében az első választandó kezelések között tartják számon az orvosi publikációk.

A testkezelések nagy része minimál vagy nem invazívak, vagyis nem igényelnek felépülési időt, a kezelést követően folytatható a napi tevékenység a megszokott módon.
A kezelések egytől egyig biztonságosak, a kezelések kockázata és szövődményei pedig jóval alacsonyabbak, mint a műtétes beavatkozásoké.

Fokozott izzadás megszüntetése

Az injekciós izzadásgátlás botulinum toxinnal történik, hónalj, talp, tenyér területén is alkalmazva tartósan csökkenti az izzadékonyságot.

Lézeres szőrtelenítés

A Deka Motus Moveo technológiával a lézeres szőrtelenítés fájdalommentes, hatékony megoldást nyújt a sima, szőrtelen bőr elérése érdekében.

A kezelés nyáron is végezhető, minden szőr és bőrtípusra alkalmas.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre