BeneBellum hámlasztás

Lumpeel cmscrop

A Benebellum orvosi bőrhámlasztás során a lehetőségünk van a napfény és a kék- elektronikai eszközök által kibocsájtott, un. HEV- fény által kiváltott bőröregedés tüneteinek javítására és lassítására. A kezelés hatásos lehet a pattanásos bőrön megjelent pigmentáció és felületes hegek textúrájának javítására, illetve melasma tüneteinek javítására is.

Javul a bőr turgora, kisfokú feszesedést, észlelhető, a bőr tónusa, texturája egységessé válik a kezelést követően, pigmentáció is csökken.

A kezelés során felületes hámlasztást végzünk, valamint bőrfehérítő hatású készítményeket alkalmazunk. A kezelést követően a bőr kipirosodhat, érzékeny lehet, kezelést követően kiemelkedően fontos a fényvédelem és a bőr tápláló ápolása, melyhez a kit a szükséges krémeket és szérumokat tartalmazza.

A kezelés menete:

A tényleges hámlasztást megelőzően 10 napig otthon előkezelést alkalmazunk, mely során a bőrt megtisztítjuk és tápláló vitaminokkal dúsítjuk valamint fénytől és az így keletkező szabadgyököktől védjük. A kezelést reggel és este végezzük protokoll szerint. Majd a tényleges hámlasztást végezzük klinikánkon. Ezt követően folytatódik az utókezelés otthon fényvédő és tápláló vitaminokat tartalmazó szérumokkal, krémekkel.

Az elért eredményt 1 hónapos kontroll során ítéljük meg, szükség esetén az első kezelést követően 2 hónappal ismételhető. Általában több, 3-6 kezelés szükséges.

Bármely bőrtípusnál, évszaktól függetlenül végezhető. Sötétebb, pigmentálódásra hajlamos bőrtípusnál célszerű az őszi- téli hónapokra időzíteni a kúrát.

Előkezelés, utókezelés során alkalmazott készítmények:

TX foam: tranexámsav tartalmú nem abrazív bőrtisztító folyadék.

Lumpost: revitalizáló, bőrmegnyugtató, hidratáló hatású krém, antioxidánsokat is tartalmaz a regeneráció érdekében.

Lumina Vit-C 18% antioxidáns és hyaluronsav tartalmú szérum, mely segíti a kollagén újdonképződést, hidratál és megköti a szabadgyököket.

Lumina Vit A+E éjszakai krém, mely elősegíti a bőr regenerálódását, A és E vitamin tartalmának köszönhetően simává, ragyogóvá teszi a bőrt, hidratál segít megkötni a szabadgyököket.

Fulgora 30 és 50, hi-tech fényvédő anyagokat, tranexámsavat, hexilrezorcinolt, antioxidánsokat tartalmaz, véd az UV, infravörös és a HEV sugarak ellen, hatékony fény védelmet nyújt beltérben és kültérben is.

Kezelés során Lumpeel oldatot használjuk- triklórecetsav, glikolsav, citromsav tartalmú oldat, orvosi hámlasztáshoz.

Illetve Lumpeel Cosmo oldatot használjuk, amennyiben a napfény okozta károsodás nem kifejezett és enyhe hámlasztó hatást kívánunk elérni. Tranexámsavat, tejsavat, szalicil-, mandula- és citromsavat tartalmaz.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre