Állfeltöltés, arckontúrozás hyaluronsavval

11 cmscrop

 A hyaluronsavas feltöltés sok esetben az arc megváltozott kontúrjának helyreállítása  miatt történik, lehetőség van formázásra, az asszimmetriák csökkentésére, vagy bizonyos esetekben rekonstrukcióra.

Alábbi kezelésünk az állkapocscsont változása miatti beesettség, az áll és állív esztétikai megjelenésének javítására irányult első sorban, de a középarc diszkrét megemelésével az arc fiatalos kontúrját is helyreállítottuk.

A hyaluronsavas feltöltés előtti kiindulási állapot 

 

A hyaluronsavas kezelés után

 A hyaluronsavas feltöltés menete

A cél a jelentős volumenhiány korrigálása, hogy helyreállítsuk a csonthiány miatti megváltozott állformát, az ajkat kiemeljük, illetve az arc fiatalosabb kontúrját visszaállítsuk.

A képen látható, hogy az állcsúcsot az orrcsúccsal összekötve jelentős a beesettség, amit hyaluronsavas korrekcióval igyekszünk csökkenteni.

Img 1949

Az állkapocs csonthiányát optikailag csökkentettük az áll volumenizálásával, a beesett szöveteket kiemeltük hyaluronsavval. Az állívet kontúroztuk.

Az ajak volumenizálását és formázást is elvégeztük.

A kezelés következő lépése a középarc megemelése és az áll további korrekciója volt.

Kepernyofoto 2019 05 27 14 13 14 1
Kepernyofoto 2019 05 27 14 10 28

A kezelés második lépeseként a középarc megemelését végeztük el,  és tovább javítottuk az áll volumenhiányát.

Img 1970
Img 1068

 

 

 

Változás 

 A hyaluronsavas feltöltés eredményeként természetes, fiatalos arckontúrt értünk el, az ajak  és az áll beesettségét jelentősen csökkentettük. 

Köszönjük, hogy bemutathattuk a képeket. Bízom benne, hogy megmutathattuk, hogy mértékletes kezeléssel ízléses, természetes változást tudunk elérni. 

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 1

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre