Porta Bella Vita logo

Esküvőre csúcsformában

Lista cmscrop

Most, hogy újra tavasz van, és tudom, hogy rengetegen készülnek már lázasan közelgő esküvőjükre, kicsit engem is magával ragadott a nosztalgia.

2013. őszén olyan szerencsés lehettem, hogy engem már a kisfiam kísért el oltárig. Nő ettől gyönyörűbb élményre nem vágyhat. Tudtam, hogy ez a nap tökéletes lesz, és egy valamit tudtam, nem akarok kompromisszumot, ami beárnyékolja, ennek a gyönyörű napnak a varázsát.

Pontosan ezért döntöttem el, hogy a tökéletes alkalomra a legtökéletesebb ruhát választom, hogy a mellettem majd lépdelő kisfiam, és az út végén váró – akkor még csak – majdani férjem nagyon büsze lehessen rám, mert ezek a pillanatok visszahozhatalanok.

Nálam csak egyetlen szépséghibája volt a történetnek, hogy amikor eldöntöttük, hogy összekötjük az életünket, én bizony 108 kg-ot cipeltem magamona nap 24 órájában. Egy dolgot biztosan tudtam, a túlsúlyom nem lesz hivatalos az esküvőmre. Azt megelőzően próbáltam sokszor sokféle diétát, amik rendre fulladtak kudarcba. Az átalakulásom folyamatát most nem részletezem, ha kiváncsi vagy itt – többek között – az én sikertörténetemet is elolvashatod.

Eskuvo szovegbe 4

A lényeg az eredmény. Amikor Nővérem, az álomruhámat adta rám a nagy napon 2013. szeptember 14-én már 84 kg voltam. Az álomsúlyt 8 hónap alatt értem el, a PREMIUM DIET orvosi diétával, a legkisebb megerőltetés nélkül, boldogan.

Ha valaki azt mondja, hogy nem élete egyik legboldogabb napja az esküvője, az szerintem lódit. (Jó… jó… sokszor nem jön össze a folytatás, de ez egyik másik poszt témája lehet)  :)) De akkor, ott, a mesebeli ruhában, ragyogó tekintettel, Mindenki királynő.

Eskuvo szovegbe 3
Eskuvo szovegbe 2
Eskuvo szovegbe

Ha rám hallgatsz ezt nem szabad, hogy elrontsa az, hogy elégedetlen vagy magaddal. Sokszor hallom, hogy a „páromnak így tetszem, ahogy vagyok”. Még szép! De vajon a magaddal szemben támasztott elvárásoknak is megfelelsz? Vagy esetleg beárnyékolja életed egyik legmeghatározóbb napját, hogy a külsőddel kapcsolatban kompomisszumra kényszerülsz? Fogadd meg a tanácsom: NE TEDD! Olyan egyszerű a probléma, és kézenfekvő a megoldás. Ragyogj Te is olyan királynőként a nagy napon, ahogy kishercegnőként gyermekkorodban megálmodtad.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre