Felszívódó szál és hyaluronsav kombinációja

Png kep 4 cmscrop

Természetes, mégis látványos eredmények érdekében sok esetben az arc kezelésénél különböző anyagokat, technikákat kombinálunk.

Miért van erre szükség?

Amikor egy kezelést tervezünk, az első lépésként meghatározzuk az okot, ami a megszüntetendő problémáért felelős, hiszen ez alapján tudjuk csak orvosolni azt. (Például volumenhiány, megereszkedett szövetek, aszimmetria, izmok túlműködése stb.)

Milyen egyszerű is lenne, ha csupán ennyi lenne az egész, és elővehetnénk egy jó receptet, hogy ez az arc volumenhiányos, tehát azt pótoljuk, az az arc csak megereszkedett, tehát szállal emeljük stb.

De nem így van. Sőt ilyen egyszerű eset szinte nincs is! 

Minden változás, ami az idő múlásával jelentkezik, összetett folyamat eredménye, az arc különböző mélységeiben, szövetében jelentkezik, és még egy arcon belül sem mindenhol azonos mértékben. 

Éppen ezért egy jó kezelési tervnél felállítjuk a sorrendiséget, melyik a legnagyobb változást mutató probléma, melyik a kevésbé.

Most ,már egyszerűnek tűnhet, hiszen szépen felírhatnánk egymás után, hogy először a megereszkedésre szál , aztán a volumenhiányra hyaluronsav stb. 

Mégsem így van, hiszen egy kezeléstípuson belül is számtalan technika van, vannak kezelések amik együtt alkalmazva fokozhatják egymás hatását, stb. 

Igen, erre nincs recept! Ez mindenkinél egyéni, és SEMMI nem helyettesítheti ezért az alapos tervezést!!!!

Ez történik bemutató kezeléseinknél is, alapos tervezés előzi meg a kivitelezést, hogy a lehető legtermészetesebb eredményt kapjuk a lehető legkisebb megterheléssel.

Tímea kezelése is egy „építkezés” volt.

A cél a fiatalos, nőies arckontúr helyreállítása, a fáradt arcvonások és tekintet megszüntetése volt.

Az arc vizsgálatakor a legnagyobb problémának a megereszkedett szövetek miatti kontúrváltozást tartottuk.  Emellett a volumenhiány pótlására is szükség volt , ezt terveztük a következő lépésben.

Első kezelés

Cog szálas arcemelés

Első lépésként az arc  kontúrozása történt Cog szálas kezeléssel, amivel a megereszkedett szövetek emelését és tömörítését végeztük el.

A kezelést követően az állív élesebbé vált, az arc „emelkedett”.

Második kezelés

 

A Cog szálas arcfeszesítést követően 4 héttel végeztük el a már jelentősen feszesebb arcon a volumenek diszkrét helyreállítását, valamint a járomív és áll kontúrjának definiálást.

A szemkörnyék-halánték hyaluronsavas töltésével nem csupán a szem alatti karikákat simítottuk, de a tekintet is nyitottabbá vált.

Mivel az arc „előkezelése” már a Cog szálakkal megtörtént, így kisebb mennyiségű hyaluronsav is jelentős változást okozott a kezelt területeken. 

Restylane hyaluronsavas feltöltés

 A kezelt és a kezeletlen oldal között látványos különbség van. 

A képek a hyaluronsavas feltöltést megelőzően, és közvetlenül a kezelés után készültek.


A kezelést megmutatjuk a videóban

MAKEUP és fotó 

Egy jól megválasztott sminkkel tovább tökéletesíthetjük a megjelenést.

Ezért, miután türelmesen kivártuk amíg a hyaluronsavas feltöltés végeredménye is kialakuljon (mert ez is heteket vesz igénybe), elkészítettük Tímea stílusához igazodó Karaja sminkjét, és készítettünk a rendelő ministúdiójában néhány fotót. 

Most pedig büszkén mutatjuk be a gyönyörű Tímeát.

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy modellkezelés keretében bemutathattam páciensem hozzájárulásával a róla készült képeket.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre