Gondolatok a Premium diétás fogyásról

Premium fogyás orvosi diétával

” Szeretnék lefogyni, de nekem úgysem sikerül !” – Volt már ilyen gondolata?

Pedig sikerülhet!! Sőt! Ha tényleg akarja, igenis, sikerülni fog!

Mielőtt bárki azt hinné, hogy beszámolhatok valamilyen csodamódszerről, sajnos azt kell mondjam, még mindig nem , mert diéta esetében nincsenek csodamódszerek, és azt sem állítom, hogy az általunk használt módszerek nyújtják az egyetlen hatékony, sikerre vezető lehetőséget.

Mi lehet egy testsúlycsökkentő módszerrel, diétával szemben az elvárásunk ?

Címszavakban így foglalnám össze: biztonságos, nem egészségromboló, hatékony, lehetőleg gyors, élhető, árban elérhető, az életbe beilleszthető, és tartós!!!

A legtöbb fogyókúrás módszer, hirdetett csodaszer nem felel meg ezeknek az elvárásoknak, és van több, ami igen!

Ha nagyon tudatosan végezzük a testsúlycsökkentő diétánkat, akkor ezt megvalósíthatjuk önmagunk is, néhány pontos recept, folyamatos testösszetétel ellenőrzés mellet, önfegyelemmel. Van , akinél ez a módszer kiválóan működik.

Sokkal egyszerűbb a dolgunk azonban, és igazán jól nyomon követhető, tartható a program, nagyobb a hatékonyság tapasztalataim alapján. ha beiktatunk a programunkba táplálékhelyettesítőket. Itt kisebb az elcsábulás veszélye, jól meghatározott , számolható, kiszámítható program mentén haladunk.

Mi a Porta Bella Vitában a táplálékhelyettesítők közül a Premium Diet orvosi diétás porra esküszünk.

Itt azonban azonnal szeretnék eloszlatni néhány tévhitet, vagy téves információt:

  • Premium Diet „természetes” szer, ételeinkben is megtalálható összetevőkből áll, összetétele optimális, nem hogy egészségtelen lenne, de határozottan állítom, egészséges táplálék! Ugyanúgy ÉTEL, mint bármely táplálékunk. ( Gondoljunk bele: a liszt nem természetes, csak azért , mert a gabona por alakú, feldolgozott formája? )
  • táplálékhelyettesítő NEM táplálék kiegészítő ! Nem az étel mellé vásároljuk (mint a kapható fogyasztóteákat, fogyasztópilulákat stb), hanem HELYETT.

Ebből következik, hogy a diétánk nem annyiba kerül, mint a Premium Diet táplálékhelyettesítő, hiszen kivált egy-egy étkezést, aminek a költségét megtakarítjuk. ( Ha diétás ételt vásárolunk, azt is a normál étel helyett vesszük meg, és ne csapjuk be magunkat: a minőségi diétás élelmiszerek drágábbak )

  • A Premium Diet nem arról szól, hogy nem ehetünk szokásos módon, vagy hogy örökké „porokon kelljen élni”.

Határozottan nem!

Már a testsúlycsökkentő időszakban is van egy normál étkezés, majd fokozatosan visszatérünk a szokásos kerékvágásba, de mégis marad egy mankónk, akár egész életünkre hogy „bűnöző” időszakainkat maradandó, ragaszkodó zsírpárnák nélkül vészeljük át.

Persze nem csak ez a jó módszer!!!

El lehet érni ugyanazt az élettani hatást megszokott táplálékokkal is !

Mutatok is egy példát :

Ha összetételében ugyanolyan ételt szeretnénk választani, mint a Premium Diet 1 adagja ( kalória, fehérje, zsír, szénhidrát), például vacsorára, akkor készítsünk egy csirkesalátát a következőképpen:

Foto cmscrop

Egy női tenyérnyi vékony csirkemell szeletet grillen ( vagy olajmentesen) süssünk át, körítéshez vegyünk 5 dkg ( 2-3 levél) fejes salátát, fél paradicsomot, öntsük nyakon ízlés szerint fűszerezett (pl. fokhagyma , bors, pici só) kis pohár zsírszegény kefírrel, dobjunk rá 15 szem olívabogyót.

(Saját véleményem erről, csupán zárójelben: Szerintem ez finom, persze nyilván azért, mert én kedvelem a kissé mediterrán ízeket (is). Ugyanakkor mégis csak van ebben némi nehézség….2-3 levél fejes saláta, fél paradicsom, 1 szelet csirkemell…Persze a maradékot elkészíthetjük holnap is, meg azután is, amíg el nem fogy, vagy meg nem romlik.)

 

Akkor most tegyük félre a szubjektív véleményemet, és hasonlítsunk objektíven

  • A leírt saláta pontosan 180 Ft-tal DRÁGÁBB mint a Premium Diet 1 adagja. ( Persze ez az arány tovább romlik, ha nem használjuk fel a kötelezően megvásárolandó alapanyagok maradékát)
  • A saláta elkészítése időigényesebb
  • Ez a recept biztosan azt tartalmazza, amivel a Premium Diet esetében számolható zsírvesztés megvalósulhat..Igen ám, de némi nehézséget okoz, több hibalehetőséget rejt magában újabb receptek kipróbálása, mert ne felejtsük el, hogy NEM CSAK KALÓRIÁKAT kell számolni!
  • Sajnos tény, hogy bármilyen egyszerű elkészíteni a táplálékhelyettesítő italunkat, olyan kulináris élményt nem nyújt, mint hagyományos ételeink. DE: pont ezért kidolgoztunk recepteket, amelyek alapja a táplálékhelyettesítő por, és némi fűszer, fagyasztóban tartható hozzávalók segítségével színesíthetjük a diéta időszakát, hibátlanul.
  • Az önállóan végzett diétás ételeket használó fogyókúrák esetében nincs kontrol, időnként egy rosszul megválasztott módszer az egyensúly felborulásához vezet, hiányállapotok alakulhatnak ki. Premium Diet esetében folyamatos orvosi, dietetikai kontroll van, a +por+ összetétele optimális.
  • A Premium Diet-nél nincs jojó effektus, a testsúlycsökkentés zsírvesztés következménye. Ez elérhető normál ételekből összeállított diétával is természetesen, de nagy odafigyelés, hozzáértés kell hozzá.

Ezek után sem állítom, hogy jól fogyni csak Premium Diet-tel , vagy egyéb táplálékhelyettesítővel lehet, de azt állítom, hogy ezzel garantálhatók azok az elvárások, amiket joggal támasztunk egy diétával szemben: biztonságos, nem egészségromboló, hatékony, lehetőleg gyors, élhető, árban elérhető, az életbe beilleszthető, és tartós!!!

Sokan vannak/ vagyunk, akiknek sikerült!

Felmerülhet a kérdés, mi történik a diéta után, hogy tartjuk meg az eredményt, vagy mit tegyünk, ha felszalad újra néhány plusz kiló….

Bárhogy is döntsön, bármilyen módszert válasszon, kívánok hozzá sok sikert!

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre