Hyaluronsavas arcfeltöltés, arcfiatalítás

Hyaluronsavas arcszobrászat

ARCFIATALÍTÁS

Függetlenül attól, hogy nagyon sok tényező befolyásolja  az „öregedés” jeleinek kialakulását az arcon ( genetikei adottságok, életmód stb.) elkerülhetetlenné válik, és diszkrét jelei már a harmincas éveikben járóknál is megjelennek.

Az idő múlásával az arc szövetei változnak, csökken a bőr rugalmassága, csökken a szövetek térfogata, az izmok petyhüdtebbé válnak, ez elkerülhetetlenül az arcon külsőleg is látható változásokat hoz. 

Az arcfiatalító kezelések területén az esztétikai orvoslásban már a klasszikus műtéti eljárásokon kívül egyre nagyobb szerepet töltenek be azok az orvosi beavatkozások, amik műtét nélkül korrigálják látványosan a problémákat, így az arc fiatalosságának megőrzésében a műtéti eljárások igénybevétele a statisztikák szerint jelenleg a 40-es, 50-es korosztály esetében jelentősen csökkent, míg a műtét nélküli eljárások száma évről évre nő. Az egyre újabb eljárások, biztonságos anyagok széles köre hatalmas lehetőségeket, szabadságot, és természetesen felelősséget ad a kezelő orvosok kezébe, lehetővé téve, hogy minél későbbi életkorra tolódjon ki az idő, amikor érdemi, látványos változást már csak a műtét jelenthet.

A mai trendek, amiknél a megelőző szemlélet is egyre nagyobb szerepet játszik, várhatóan a mai fiataloknál már még későbbre tolja az arcfiatalító műtétek szükségességének idejét.

A műtét nélküli arcfiatalítás eljárasai az idő múlásával kialakult változások korrekcióját végzik, a a problémának megfelelő eljárás kiválasztásával, a legtöbb esetben (mivel maga az ok is összetett ), kombinációs eljárásokkal.

Ennek egyik formája a hyaluronsavas arcfiatalítás, arcszobrászat.

HYALURONSAVAS ARCFELTÖLTÉS

Ezt a kezelést nem csupán  arcfiatalítás esetén végezzük, hanem akár az arc asszimetriájának, akár sérülések korrekciójára is alkalmas, ugyanúgy, mint a nagyobb tetsúlyváltozást követő beesettség, megereszkedés megszűntetésére.

Ebben az esetben nem csak a klasszikus ráncfeltöltésre, szem alatti árok feltöltésére törekszünk, hanem az arcot egészben szemlélve végezzük az arc problémás területeibe a hyaluronsav befecskendezését. ennek eredménye, hogy többek között az arc beesettsége megszűnik, az idővel kialakuló „szögletesebb”, keményebb arcvonások ismét lágyabbak lesznek az arc kontúrjának javításával, az elveszett volumen pótlásával az arc megereszkedése csökken, de az áll beesettsége is kezelhető, mint a szemöldök, de akár az orr korrekciója.

A kezelés valódi arcszobrászat, hiszen hatalmas szabadságot és lehetőséget  ad a hyaluronsavak széles választéka, a bejuttatási módszerek és technikák megválasztásának lehetősége a kezelő orvos kezébe ahhoz, hogy rendkívül látványos változást érhessen el azonnal láthatóan az arcon.

Ebben az esetben sablonokban gondolkozni nem lehet, minden egyes kezelés más, hiszen minden arc karaktere, problémája eltér, és így minden kezelés egyedi, lépésről lépésre épül fel, hogy kellő mértékletességgel alakíthassuk ki  a harmónikus, arányos, természetesen fiatalos hatású arcot.

A Porta Bella Vita Orovosesztétikai Központban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legújabb és legkorszerűbb eljárások ismertek és pácienseink számára hozzáférhetőek legyenek.

Ezért a kezelésekhez Magyarországon az elsők között használjuk az innovatív , több orvosesztétikai nagydíjat nyert TEOSYAL®PEN befecskendezőt, ami amellett, hogy a fájdalomérzetet csökkenti, adott esetben tovább javítja az esztétikai eredményt.

 
Kíméletes kezeléssel  lehetővé teszi, hogy a hyaluronsavas feltöltések még természetesebb hatásúak legyenek, csökkenti a fájdalomérzetet, és mérsékelheti a hyaluronsvas feltöltéseknél amúgy is rövid felépülési időt.


Nagyon precíz, finom beavatkozások végzésének lehetőségével segíti az orvost, szabad utat engedve az „arcszobrászatnak”, a hyluronsavval történő „alkotásoknak”, ezért joggal hirdetik:

” HAGYD, HOGY A MŰVÉSZET BESZÉLJEN „

Arcszobraszat hyaluronsavval porta bella vita

A műtét nélküli hyaluronsavas arcplasztika (arcszobrászat) menete

Alapos tervezést követően krémmel végezzük  az arc érzéstelenítését.

A kezelési tervnek megfelelelően kiválasztott hyaluronsavat mikrotűvel, vagy kanüllel fecskendezzük az arcba, több területen a fájdalom csökkentése, és a kiváló esztétikai eredmény elérése érdekében TEOSYAL®PEN befecskendező eszközt használva.

A kezelés rendkívül látványos, gyors, és szinte fájdalommentes, kombinálható szükség esetén egyéb orvosesztétikai kezelésekkel. ( Bioszálas arcfeszesítés, Cog szálas arcemelés, Hydrobalance, Botox, Hifu stb.)

Bővebb információéert kattintson ide: HYALURONSAVAS KEZELÉSEK

Forduljon hozzánk bizalommal!

Sikeres , örömteli szépülést kívánok!

dr Fercsik-Tóth Beatrix

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre