Porta Bella Vita logo

Hyaluronsavas arcformálás-Restylane

Png kep 2 cmscrop

Akár az idő múlása, akár egy nagyobb mértékű fogyás miatti volumenvesztés az oka az arc nemkívánatos változásának, a legszebb, legtermészetesebb eredmények akkor érhetőek el, amikor kiváló anyagot használva, megfelelő ütemben, sok esetben lépésről lépésre haladva végezzük el a kezelést, amíg elérjük a változás kívánt mértékét.

Egyszóval építkezünk.

Hogyan képzeljük ezt el? 

Az első lépés rendkívül fontos, képzeljük el úgy, mintha valóban egy házat építenénk. Ha nagyon jó alapot készítünk, akkor még később is dönthetünk arról, hogy kis házat, vagy magas épület építünk majd fel.

Így gondoljunk az arcfeltöltésre is. Így lehetőségünk van arra, hogy akár több lépésben fokozzuk tovább az eredményt addig, amíg a vágyott eredményt el nem érjük.

Az alábbi kezelésünkkel ezt be is mutatjuk.

Hyaluronsavas feltöltés kezelési terv

A kezelést megelőző képen látható, hogy az arc egész területét érinti a volumenhiány, ezért látványos eredményt az arc egészének kezelésétől várhatunk.

Ha van lehetőségünk megfelelő mennyiségű hyaluronsav felhasználására, csak akkor célszerű a teljes arc kezelésében gondolkozni, hiszen ha kisebb mennyiséggel dolgozhatunk, mint amire várhatóan szükség van az arc egész területére, akkor a hyaluronsav sok helyre elosztva „elveszik” az arcban, és nem adja meg a várt eredményt.

(Természetesen kisebb mennyiségekkel is érhetünk el látványos és szép eredményt, de akkor javaslom, hogy válasszuk ki azt a részkezelést, ami az arc megjelenését jelentősen javítja.)

 A kezelési terv első része a jelentős volumenhiányok csökkentése volt az alábbi területeken:

Img 8245 2

Arcformálás Restylane hyaluronsavval

Első kezelés- az „alapozás”

 

A kezelési tervnek megfelelően első lépésben elvégeztük az „alapozást”, amivel jelentős változást értünk el az arc beesettségének megszüntetésével, a lágyabb arckontúrok kialakításával.

Img 6225a
Img 6224

Ezt követően türelmes várakozás következik, hiszen a hyaluronsavas feltöltéseket követően a végeredmény kialakulásához több hétnek kell eltelnie.

Második kezelés – a „finomítás” 

A hyaluronsavas feltöltés végeredményét megvárva  már mindenki el tudja dönteni, hogy a változás mértékét elégségesnek találja-e, vagy további változtatást/javulást szeretne.

Ilyenkor a kiindulási alap már az eddig elért eredmény, ismét tervezünk, és a vágyott eredmény mértéke határozza meg, hogy milyen mennyiségű hyaluronsavat használunk a további változások érdekében.

Bemutatókezelésünk  első részét  követően több mint egy hónap múlva végeztük el újra az arc elemzését, és az akkori állapotnak megfelelően terveztük meg a kezelés folytatását.

Marianna estében a szem alatti árok további simítását és az arc alsó felének beesettségét terveztük tovább csökkenteni Restylane hyaluronsavval.

A képek a második kezelés előtt, és közvetlenül a kezelés után készültek:

A befejező lépés 

Ismét várakozás következik az eredmény kialakulásáig. Ebben az esetben közösen elégedettek voltunk az eredménnyel, így nem volt szükség az „építkezés”  folytatására.  Természetesen mindig, minden eredményt lehet tovább tökéletesíteni (megfelelő mennyiségű hyaluronsavval), de nagyon fontos, hogy maradjunk a természetesség és viselhetőség határain belül. 

Miután elértük a „vágyott” változást, nem volt más hátra, mint hogy meg,mutattuk Mariannak, hogy tudja az elért eredményt egy hozzá illő sminkkel hangsúlyozni,  így lett teljes az „átváltozás”. 

Mariann lépésről lépésre történő változását, az elvégzett kezelésből néhány rövid részletet nézhet meg ezen a videón:

Köszönöm a bizalmat a hozzánk forduló  pácienseinknek, és köszönöm a lehetőséget , hogy modellkezelés keretében bemutathattam páciensem hozzájárulásával a róla készült képeket.

Minden Hölgynek sikeres, örömteli szépülést, az Uraknak örömteli, sármos fiatalodást kívánok! 

 

Kövessen minket az Instagramon

 

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagram oldalunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5 2

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre