Porta Bella Vita logo

Reni története

Img 1893 cmscrop

Az, hogy ilyen vibráló, energiával teli, pozitív kisugárzású hölgyeket ismerhetünk meg, mint a hozzánk érkezett Reni is, a munkánk egyik azon része, ami minden nap nekünk is új energiát, és örömet ad.

Reni egy 5 éves kislány édesanyja. Bár gyermekének ő legszebb (és valljuk be, ilyen gyönyörű édesanyja láttán, azért az nem mondható, hogy a kislány csupán elfogult), magával még sincs teljesen megelégedve, régi vágya, hogy egy „elégedett Reni mosolyogjon vissza rá a tükörből”.

Ő is, mint a hozzánk érkező Vendégek általában, fiatalabb kori önmagát szeretné viszontlátni, természetes eredményekkel, ezért esett ránk a választása.

Hogy hogy került Velünk Reni kapcsolatba, milyen kezelésre vár, és milyen eredményre számít?

Ismerje meg az alábbi videóból!

Reni kezelését, annak eredményét, természetesen a későbbiekben bemutatjuk. Addig is minden kedves jelenlegi és leendő vendégünknek nagyon jó utat kívánok a szépülés útján!

 

Kezeléseink rendszeres bemutatásáért kövessen minket az Instagramon:

Napi aktualitásokkal, kezelésekkel, előtte-utána képekkel, napi sztorikkal, kisvideókkal követheti munkánkat Instagramunkon.

Kövessen minket: @portabellavita

Instagram fiókunkat a képre kattintva is elérheti: 

Instagram logo 5

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre