Frakcionált lézeres bőrmegújítás, hegkezelés

Frakcionált széndioxid lézer kezelés

A frakcionált széndioxid ézeres kezelés a bőr hibáinak megszűntetésére látványos megoldást kínál.

Alkalmas az akné, vagy egyéb bőrprobléma utáni atrófiás hegek, pigmentfoltok okozta esztétikai hibák megszűntetésére, vagy jelentős javítására, az apró ráncok , májfoltok kezelésére, a bőr feszesítésére, de kiváló eredmények érhetők el a striák kezelésében is.

Már egyetlen kezelés is látványos eredményt nyújthat, de a problémától függően általában 3-4 kezelésre van szükség legalább 4 hetes időközökkel.

Olvasson itt a beavatkozásról  részletesen:  FRAKCIONÁLT LÉZERES KEZELÉS

Bőrmegújító kezelés

A bőr esztétikai hibáinak javítását, feszesítését célzó lézeres kezelést megelőzően és egyetlen kezelés után 4 héttel.

before-after-tunde-lezer

Heges bőr kezelése 

A kezelést megelőzően, és egyetlen kezelés után 3 héttel

before-after-noemi-lezer

A kezelés menete 

Érzéstelenítő krémet helyezünk a kezelendő területre, majd fertőtlenítést követően végezzük a problémának megfelelő beállítssal a frakcionált lézeres kezelést, amely során számtalan , apró oszlopszerű égési sérülést ejtünk a bőrön.

Ezt követően a jelentőesn kipirult bőrre nyugtató krémet helyezünk, hűtjük.

A kezelést követő 1.-2 napon a kipurult, duzzadt bőr hűtést igényel,erőteljesen hidratálni kell. Fokozott figyelmet kel fordítani a kezelt terület tisztán tartására, hogy a fertőződést elkerüljük.

A 3.-4. napon a bőr barnásan elszíneződik ( sminkkel jól fedhető), majd a felső bőrréteg lehámlik. Általában egy hét után a finom hámlás befejeződik, és ragyogó, friss bőr jelenik meg.

A kollagénképződést stimuláló hatás hosszabb folyamat, így a végleges eredmény a kezelést követő 3. Hónapban látható.

Nagyon fontos a kezelést követő erőteljes hidratálás, és fényvédelem, ezért válsszon magas faktorszámú fényvédő krémet a kezelést követő időszakban.

lezer-kezelesmenet-

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre