Porta Bella Vita logo

Lelkünk tükre

Missziónk

Fáradt, karikás szemek, szarkalábak, ívét vesztett szemöldök, mérges ráncok a szemöldökök között, petyhüdt, rugalmasságát elveszítő bőr a szemkörnyéken…ennyi elég is, hogy eltakarja szemünk szépségét, fiatalosságát.

Mondhatnánk, hogy el kell fogadni, hiszen múlnak az évek, így kell lennie…

Aki így érzi, ne olvassa tovább, hiszen nem fogom ebben megerősíteni. Mégpedig több okból sem.

Először is azért, mert ennek a kényes területnek a változásai már egészen fiatal korban is kialakulhatnak, gondoljunk csak az öröklődő szem alatti karikákra, ami a fiataloknak is mindig fáradt tekintetet kölcsönöz.

Másodszor pedig azért nem, mert hiszem, hogy külső jegyeink hamarabb mutatják a múló éveket, mint ahogy ma élünk, és ahogy azt el tudjuk fogadni .

Ha ebben  bárkinek kétsége van a szemkörnyékével kapcsolatban, tegyen egy próbát! Egyszerű női praktika:

A tükör: álljunk a tükör elé, takarjuk le a szem környékét, és nézzünk alaposan saját szemünkbe. Próbáljuk felidézni egykori ” megbabonázó ” nézésünket. Aztán vegyük el a takarást….

A fotó: Készítsünk egy viszonylag közeli képet. Egy kor után ez már igazi sokkhatás lehet…Alapos vizsgálódás után takarjuk le a zavaró részleteket.

Ha szemünkből más sugárzott, vagy a fotón nem a szemünket takartuk ki, mint zavaró „részletet” , akkor az ellentmondás feloldásához bátran vegyük igénybe a szükséges, természetes hatású eljárások egyikét! 

Akkor pedig ,Hölgyeim/ Uraim , mit tehetünk az igéző tekintetekért?

A szem alatti karikák, árkok kezelése rendkívüli gondosságot, kifogástalan minőségű anyagok használatát igényli. A szemkörnyék kezelésére kifejleszett felszívódó hyaluronsav elsimítja a szem alatti árkot, rendkívül látványos eljárás. Minimális fájdalommal jár a kanültechnikás töltés, amit a Teosyal RedensityII -vel végzünk a biztonságos, tartós, szép eredmény elérése érdekében.

szarkalábak és a szemöldök közötti mérgesránc korrekt megszűntetése Botulinum A toxinnal ( Vistabel,Dysport) történhet, hiszen az ezeket létrehozó mimikai izmok túlzott működését kell csökkenteni. Fontos!: ettől arcunk nem lesz mimikátlan, lárvaarc ! A jól kivitelezett, rendkívül elterjedt kezelések természetes látványt nyújtanak!

Szemöldökünk ívének megváltozását okozza a homlok bőrének megereszkedése, ez kiválóan orvosolható a homlok bőrének Thread Lifting eljárással ( nem sebészeti ,felszívódó szálas technika) megemelésével. Ugyanezzel az eljárással a szem külső oldalának megereszkedett bőrét is tudjuk feszesíteni.

A szemkörnyék bőrének megjelenését, fiatalosságát PRP (Drakula terápia) és különböző mezoterápiás eljárások használatával javítjuk.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre