Porta Bella Vita logo

Botox kezelés természetes hatással

Img 5920 cmscrop

Lehet egy botox kezelés eredménye természetes hatású?

Igen, határozottan igen.

Előfordul még, hogy egy konzultáción az első mondatok között van, hogy ”jajj, csak botoxot ne!”…

Ha megkérdezzük miért, leginkább ez a két válasz van:

1.

”Mert lebénul a mozgás az arcomon”

Nem, semmiképpen nem célunk a mozdulatlan arc! A botox kezelés nem erről szól, és szerencsére egyre többen választják azt a megoldást, amikor “csak” a ráncokat simítjuk, de megtartunk mozgást. Ez így az a kezelés, amit senki nem “szúr ki”. Szóval a nem lebénítjuk az izmok teljes működését, hanem csökkentjük a ráncolási képességet.

Nem mindegy, ugye?

2.

” A botox méreg” .

Ezt azért célszerűbb árnyaltabban fogalmazni.

A botulinum toxin egy baktérium által termelt anyag, ami nagyon nagy dózisban hat “méregként” a szervezetben, a mimikai izmok kezeléséhez használt mennyiség ennek a dózisbak icipici töredéke, olyan kis mennyiség, ami csak a kezelt izmokra hat.

Szóval ebben az esetben hatóanyagnak helyesebb nevezni.

A botox kezelés

A botox kezelések is minden esetben személyre szabottak.

Ma már nem divat sémák szerint kezelni, az izmok működéséhez, a páciens anatómiai adottságaihoz, izomfunkcióihoz kell igazítani.

Leggyakrabban a szemöldök közötti függőleges ráncokat, a homlok vízszintes ráncait, a szem körüli szarkalábakat simítjuk vele, de az ínymosoly, az orron levő nyusziránc, az állon lévő izom túlműködése, az arc vékonyítása céljából a rágóizom kezelése, a nyak ráncosodása stb. esetén is használjuk.

A kezelés hatása nem azonnal látható, 5-10 nap szükséges a hatás kiteljesedéséhez, majd 3-6 hónap múlva fokozatosan visszaáll az izomműködés.

“Csak egy botox? “- nem, semmiképpen. Inkább így: ránctalanítás a pácienshez igazítva.

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre